Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tamaş, aproape de a lăsa Dinamo pentru West Bromwich Albion

Tamaş, aproape de a lăsa Dinamo pentru West Bromwich Albion

Tamaş, aproape de a lăsa Dinamo pentru West Bromwich Albion
Sursa foto: gabi tamas
07 Oct 2009   •   10:43

Dinamo poate să se vadă în curând lipsită de serviciile căpitanului său din începutul de sezon, fundaşul Gabriel Tamaş. Jucătorul lui Auxerre este dorit insistent de formaţia de ligă secundă engleză West Bromwich Albion, iar echipa franceză şi-a dat deja acceptul pentru 1.500.000 de euro. Mai rămâne doar ca Dinamo să îşi dea acordul, iar Tamaş este liber să plece în Anglia.
Gabriel Tamaş este împrumutat la Dinamo pentru al doilea an consecutiv şi pentru a treia oară în carieră. Contractul său cu gruparea "alb-roşie" se sfârşeşte la finalul sezonului, dar acest lucru ar putea să n-o oprească să-i dea drumul jucătorului mai devreme de vara lui 2010. Dinamo deţine drepturile asupra jucătorului şi, întrucât Auxerre, clubul proprietar al lui Tamaş, va semna orice act de transfer de minimi 1.500.000 de euro, "câinii" îl pot da pe jucător pe o sumă mai mare şi să păstreze diferenţa.
Englezii de la WBA l-au următrit pe Tamaş în ultimele meciuri ale echipei Dinamo, iar golurile înscrise cu Steaua şi Sturm Graz i-au impresionat puternic, anunţă prosport.
Interesant este de văzut dacă această mutare se concretiza, transferurile lui Tamaş fiind, câteodată, adevărate telenovele. Fundaşul român a ratat, până acum mutarea la Bayern Munchen şi a refuzat, se spune, o ofertă concretă de la Standard Liege. Conducătorii lui Dinamo l-au convins atunci pe Tamaş să refuze echipa lui Boloni oferindu-i banderola de căpitan al lui Dinamo.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: gabi tamas Dinamo Bucuresti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close