Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tamaş şi Grigore, suspendaţi două etape după eliminările din partida cu Inter Curtea de Argeş

Tamaş şi Grigore, suspendaţi două etape după eliminările din partida cu Inter Curtea de Argeş

Tamaş şi Grigore, suspendaţi două etape după eliminările din partida cu Inter Curtea de Argeş
12 Aug 2009   •   20:11

Jucătorii dinamovişti eliminaţi în partida cu Internaţional Curtea de Argeş, Gabriel Tamaş şi Dragoş Grigore au fost suspendaţi câte două etape de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal şi nu vor evolua astfel în meciurile cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi CFR Cluj.

Comisia de Disciplină a apreciat astfel că eliminările dictate de Teo Crăciunescu au fost corecte şi i-a amendat pe cei doi jucători cu câte 900 de lei fiecare.

Gazeta Sporturilor anunţă că directorul executiv al clubului Dinamo, Petre Buduru, a fost suspendat şi el patru etape şi amendat cu 2.400 de lei pentru că a intrat în vestiar şi l-a agresat pe arbitrul Teo Crăciunescu.

Altfel, Marius Alexe a fost suspendat 2 etape şi a primit 900 de lei amendă, Georgian Păun a fost suspendat o etapă şi a primit 740 de lei amendă, Sorin Cârţu a fost suspendat 6 etape şi a primit 4500 de lei amendă, în timp ce Rapid a primit o amendă de 910 lei pentru ca a acumulat 6 cartonaşe galbene.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti Gabriel Tamas
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close