Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Telenovelă în Ştefan cel Mare. Dario Bonetti rămâne antrenorul lui Dinamo, în lipsă de soluţii

Telenovelă în Ştefan cel Mare. Dario Bonetti rămâne antrenorul lui Dinamo, în lipsă de soluţii

Telenovelă în Ştefan cel Mare. Dario Bonetti rămâne antrenorul lui Dinamo, în lipsă de soluţii
Sursa foto: dario bonetti
02 Oct 2009   •   18:28

Conducătorii clubului din Ştefan cel Mare au vrut vineri după-amiază să îl demită pe tehnicianul Dario Bonetti. În mod ironic, un rezultat în Europa era aproape să îi semneze plecarea de la Dinamo, după ce tot în urma unui astfel de meci, cel de la Liberec, îi făcuse pe conducători şi îşi scoată pălăria în faţa sa.

Dinamo a suferit joi prima înfrângere în grupele Europa League, în faţa lui Panathinaikos Atena, pe teren propriu. "Câinii" au pierdut cu 1-0 după ce Claudiu Niculescu a ratat un penalty în minutul 87. Conducătorii clubului şi în special Cristi Borcea l-au criticat virulent pe italian, spunând că acesta folosea într-un mod stupid principiul rotaţiei jucătorilor, şi că aceia care jucau bine de multe ori erau lăsaţi în tribune la meciul următor.

"Bonetti nu este pe stilul lui Dinamo. Cu stilul italian la Dinamo nu merge, trebuie să ataci. Asta am şi spus-o şi o repet, Bonetti nu cunoaşte jucătorii. Nu poţi schimba 2-3 trei jucători la fiecare meci. Mă duc la spital din cauza jucătorilor şi a lui Bonetti. Numai dau niciun ban şi nici nu mai vin la meciurile de campionat. Vin doar la cele din Europa League. Bonetti nu este pe stilul lui Dinamo. I-am spus şi domnului Badea că nu mai vin. Gata!", declara joi Borcea la gsptv.

Într-adevăr, vineri, Bonetti a fost anunţat că se renunţă la serviciile sale, potrivit gsp, iar antrenor interimar urma să fie instalat Ion Marin, zis "Săpăligă", care fusese de curând adus la Dinamo pentru a superviza activitatea italianului.

Lucrurile s-au (ră)schimbat după câteva ore. În timp ce Vasile Turcu îl făcea cu ou şi cu oţet pe Bonetti, în direct la Sport.ro, explicând totodată că nu a mai băgat bani la Dinamo de la venirea italianului, pentru că nu crede în el, la Computerland avea loc o şedinţă între Nicolae Badea, Dario Bonetti şi Cristi Borcea. Preşedintele CA al lui Dinamo a anunţat că italianul rămâne cel puţin deocamdată în funcţia de antrenor principal al echipei, în lipsă de alte soluţii, informează Gazeta Sporturilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close