Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Televiziunile încearcă să îl convingă pe Mitică să pună meciurile din ultima etapă la ore diferite

Televiziunile încearcă să îl convingă pe Mitică să pună meciurile din ultima etapă la ore diferite

Televiziunile încearcă să îl convingă pe Mitică să pună meciurile din ultima etapă la ore diferite
18 Mai 2010   •   14:39

Deţinătorii drepturilor TV pentru transmisiunile Ligii 1 speră să-l convingă pe Dumitru Dragomir, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal, să accepte programarea meciurilor din ultima etapă la ore diferite.

Cei de la RCS-Antena1 motivează această cerere spunând că multe dintre jocurile din ultima etapă nu mai au nicio miză, pentru că atât campioana, cât şi ocupanta locului secund sunt deja hotărîte, precum şi trei dintre cele patru echipe care vor retrograda.

Mize majore ar reprezenta partidele pe care le dispută Universitatea Craiova, Pandurii şi Poli Iaşi. Propunerea televiziunilor este ca doar aceste meciuri să se joace în paralel, poate şi cele ale cluburilor Dinamo şi Rapid, în eventualitatea unei decizii pozitive pentru giuleşteni la TAS în cazul "Varga-Bălan", iar celelalte să fie programate în aşa fel încât să poată fi transmise la televizor şi altfel decât alternativ.

LPF încă nu a luat o decizie în acest sens, alegând deocamdată să devanseze ora de start a partidelor. Toate meciurile se vor disputa sâmbătă, de la ora 16.30 şi nu 17.00, cum se anunţase iniţial.

Iată partidele din ultima etapă:

Ceahlăul Piatra Neamţ - CFR Cluj
Universitatea Craiova - Oţelul Galaţi
Internaţional Curtea de Argeş - Steaua Bucureşti
Poli Iaşi - Unirea Urziceni
FC Timişoara - FC Braşov
Rapid Bucureşti - Gloria Bistriţa
Unirea Alba Iulia - Pandurii Târgu Jiu
Astra Ploieşti - Gaz Metan Mediaş
FC Vaslui - Dinamo Bucureşti

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dumitru Dragomir LPF
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close