Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tensiune la Timişoara. Bădoi era să se ia la bătaie cu Balint, dar jucătorii i-au oprit

Tensiune la Timişoara. Bădoi era să se ia la bătaie cu Balint, dar jucătorii i-au oprit

Tensiune la Timişoara. Bădoi era să se ia la bătaie cu Balint, dar jucătorii i-au oprit
Sursa foto: valentin badoi
02 Iun 2009   •   10:45

Înfrângerea din meciul capital pentru titlu cu Unirea Urziceni, scor 1-2, i-a făcut pe cei de la FC Timişoara să îşi piardă controlul, iar unii dintre jucători şi-au dat arama pe faţă, spunându-i antrenorului Balint ce părere au despre el. Bădoi a reacţionat dur la o critică a lui Balint şi i-a strigat să plece de la club pentru că oricum nu este dorit, moment în care Balint a sărit la bătaie. Conflictul s-a stins, însă, datorită celorlalţi jucători din vestiar.
Valentin Bădoi şi-a creat la Rapid şi la Steaua o imagine de jucător foarte liniştit şi chiar retras, un "lup singuratic", care îşi face treaba cu profesionalism şi tace. Nu şi de această dată însă, fundaşul dreapta şocându-l pe Balint cu o reacţie dură, potrivit gsp.
"Pleacă odată, mă, de aici, cu motocicleta ta cu tot! Nu vezi că nimeni nu te mai suportă!", i-ar fi strigat Bădoi fostului internaţional din Ghencea.
Balint nu a suportat să fie umilit în faţa propriilor jucători şi a sărit să îi aplice o corecţie jucătorului, doar intervenţia celorlalţi fotbalişti oprindu-i. Scaunul tehnicianului se clătina oricum după ratarea aproape sigură a titlului de campioană şi pierderea meciurilor importante cu Dinamo şi Urziceni, dar acest episod, care a ajuns la urechile patronului Marian Iancu, pune pecetea pe plecarea lui Balint de la FC Timişoara.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabi Balint FC Timisoara Marian Iancu
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close