Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Terenul de la Pro Rapid este revendicat în instanţă

Terenul de la Pro Rapid este revendicat în instanţă

Terenul de la Pro Rapid este revendicat în instanţă
14 Noi 2008   •   13:25

Situaţia de la Rapid continuă să fie nesigură. Cu toate că ieri prin portavocea rapidiştilor, Constantin Zotta, se anunţase plata salariilor de către G. Copos, Fathi Taher a anunţat de peste mări şi ţări, că el a fost cel care a plătit acei bani, acordând un nou împrumut gileştenilor de peste 1 milion de euro şi că va susţine luni o conferinţă de presă în care îşi va spune toate ofurile şi va da în vileag şmecheriile lui Copos.Taher regretă faptul că a ales să se implice în fotbal şi că, şi dacă ar dori să mai cumpere Rapidul, nu ar mai avea ce, proprietăţile clubului giuleştean fiind puse sub sechestru: ?Sunt dezamăgit de faptul că am intrat în fotbal. E ca şi cum ai lua o casă şi când te-ai duce cu cheia să intri în ea, constaţi că nu e nicio casă, ci e doar câmp.Rapid este zero în acest moment. Nu e nici Pro Rapid, nici stadion, nici jucători, nimic! E pus sechestru pe tot! Ce să cumpăr?", s-a întrebat retoric omul de afaceri iordanian. Giuleştenii pot pierde Pro Rapidul după ce o societate a revendicat în instanţă terenul pe care se află baza de pregătire.
Acţiunea din instanţă este recunoscută şi de George Copos, care însă se declară optimist în privinţa deznodămîntului: ?Litigiul se află la tribunal, dar nu mă îndoiesc că vom cîştiga?.
Surse apropiate finanţatorului ne-au confirmat că în fiecare zi Copos se închide, cu o armată de avocaţi, într-un birou din hotelurile sale, preţ de câteva ore bune, pentru a dezlega iţele afacerilor în care este implicat acesta.
?Am vorbit azi cu Copos şi a înţeles că nu trebuie să ne mai jucăm. Eu sunt încă în străinătate. Mă întorc în weekendul ăsta, iar luni fac o conferinţă în care voi spune tot?, a ameninţat Taher în evz.. ?S-a găsit Copos să spună că n-am împrumutat eu clubul... Fals. Sunt banii mei scoşi din bancă şi trimişi la club. Sunt ordine de plată. Opt milioane de euro. Ce, ne jucăm cu lucrurile astea??, a încheiat, iritat, iordanianul.

Nicu Gheară, fostul sponsor al Universităţii Craiova şi unul dintre mebrii apropiaţi ai anturajului ?alb-vişiniu? a declarat răspicat că nu doreşte să se implice financiar la Rapid, comentând de pe margine că nu Taher este vinovat de ce se întâmplă la clubul de sub Grant: ?Nu Taher este de vină, ci Zotta şi cei care s-au ocupat de transferuri, pentru că au greşit intenţionat sau pentru că nu s-au priceput. Eu ştiu cum făcea Zotta transferurile înainte cu George Copos, iar cu Taher a pus problema în alt mod?a încheiat acesta.
Rapid va juca sâmbătă în etapa a XV-a a Ligii I, la Craiova, în compania ?Universităţii?. Partida va începe la ora 19.00 şi va fi transmisă în direct de GSPtv.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Copos FC Rapid
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close