Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tibor Selymes va fi noul antrenor al lui FCM Tg. Mureş

Tibor Selymes va fi noul antrenor al lui FCM Tg. Mureş

Tibor Selymes va fi noul antrenor al lui FCM Tg. Mureş
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    28 Sep 2011   •   12:57

Şefii lui FCM Tg. Mureş s-au mişcat repede după ce Ioan Ovidiu Sabău şi-a anunţat demisia din funcţia de antrenor la finalul întâlnirii cu Gaz Metan Mediaş şi au ajuns la o înţelegere cu Tibor Selymes.

Ne-am înţeles cu domnul Selymes în mare parte marţi seară, urmează doar să semnăm contractul. Domnul Selymes ar urma să devină noul antrenor al lui FCM Tg. Mureş de săptămâna viitoare”, a declarat Tatar Bela, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, conform Mediafax.

Numirea fostului tehnician al Astrei Ploieşti a fost confirmată şi de un alt oficial al ardelenilor, Claudiu Maior.

Antrenorii secunzi actuali vor pregăti echipa pentru meciul de vineri, apoi domnul Selymes va veni ca antrenor, împreună cu proprii colaboratori. Ne-a spus că nu poate veni de vineri, pentru că va fi plecat în Franţa pentru a-şi lua licenţa PRO. Nu pot să vă spun suma pe care o va primi, dar este mai mică decât ceea ce încasa domnul Sabău”, a precizat vicepreşedintele lui FCM Tg. Mureş.

Ultima echipă antrenată de Tibor Selymes a fost Astra Ploieşti, de unde a fost demis în urma înfrângerii de pe teren propriu cu Voinţa Sibiu, din etapa a doua a actualei ediţii de campionat.

După opt etape din Liga I, FCM Tg. Mureş ocupă locul 16, cu numai 6 puncte, reuşind să câştige un singur meci în actualul sezon.

×
Subiecte în articol: Liga I
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close