Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tibor Selymes vrea să refacă "Gaşca Nebună" la Sportul Studenţesc

Tibor Selymes vrea să refacă "Gaşca Nebună" la Sportul Studenţesc

Tibor Selymes vrea să refacă "Gaşca Nebună" la Sportul Studenţesc
Sursa foto: tibor selymes
08 Iun 2010   •   15:07

Echipa din Regie a promovat în Liga I după patru ani petrecuţi în anonimatul ligii secunde, iar antrenorul Tibor Selymes vrea să reclădească imaginea formaţiei care face furori folosind doar tineri ambiţioşi. Fostul membru al echipei naţionale din 1994 vrea să obţină în această vară licenţa PRO şi îşi propune să încurce multe echipe în Liga I.

?Echipa asta se bătea în urmă cu doi-trei ani pentru evitarea retrogradării în C. Promovarea e un lucru extraordinar. Sper ca echipa să redevină "Gaşca nebună", dar să nu se mai repete episodul retrogradării la masa verde. Eu încă n-am licenţa PRO de antrenor, dar sper s-o iau vara asta, ca să fiu antrenor cu acte în regulă şi în Liga I. N-am niciun model de antrenor, vreau doar să fac carieră în această meserie?, a declarat fostul internaţional pentru EVZ.

Sportul Studenţesc a retrogradat în 2006 din Liga I după un sezon în care s-a luptat cu şanse reale pentru titlul de campioană până spre final. Problemele financiare au dus, însă, la retrogradarea echipei chiar la finalul acelui sezon. Sportul dispunea de un lot tânăr şi ambiţios, din care se distingeau Ionuţ Mazilu, Gigel Bucur, Tiberiu Bălan sau Eduard Stăncioiu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sportul Studentesc Liga I Liga 2
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close