Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tică Dănilescu pleacă de la Dinamo după 10 ani. Dinu: ?Probabil că iar s-a ţipat la el?

Tică Dănilescu pleacă de la Dinamo după 10 ani. Dinu: ?Probabil că iar s-a ţipat la el?

Tică Dănilescu pleacă de la Dinamo după 10 ani. Dinu: ?Probabil că iar s-a ţipat la el?
Sursa foto: constantin danilescu
30 Dec 2009   •   10:29

Fostul director sportiv al lui Dinamo, Constantin Dănilescu, a rupt colaborarea cu Dinamo după mai bine de zece ani petrecuţi în ?Groapă?. Dănilescu a invocat motive personale pentru decizia sa, spunând totodată că tinerii sunt cei care trebuie să conducă gruparea.
"Am renunţat din motive personale. Consider că e mai bine ca Dinamo să meargă înainte cu aripa tânără. Am considerat că e mai bine să închei anul aşa şi să încep anul viitor poate în altă parte", a spus Dănilescu pentru GspTV.
"La Dinamo nu există posibilitatea să mă întorc, sub nicio formă. Nu am vorbit cu Cornel Dinu. Dacă vorbeam cu el, mă întorcea. El m-a susţinut mult la Dinamo şi nu am vrut să îl supăr acum, de sărbători, aşa că nu am vorbit cu el", a continuat Dănilescu, care ar putea avea ca următoare destinaţie FC Vaslui.
Prietenul său, Cornel Dinu, regretă mult plecarea lui Dănilescu, pe care o pune pe seama comportamentului acţionarilor, care de multe ori sunt prea agresivi verbal.
"L-am sunat şi nu-mi răspunde. Tică e un profesionist pe care eu l-am adus la Dinamo in '97-'98. Tică discută cu o singură persoană din club. Cred că a vorbit cu cineva din patronat şi probabil că e a 50-a oară când a ţipat la el.?, a declarat Dinu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Dinamo Cornel Dinu
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close