Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Timişoara-FC Argeş 2-1. Victorie viola de debut pentru Gabi Balint (VIDEO)

Timişoara-FC Argeş 2-1. Victorie viola de debut pentru Gabi Balint (VIDEO)

Timişoara-FC Argeş 2-1. Victorie viola de debut pentru Gabi Balint (VIDEO)
Sursa foto: gabi balint
28 Feb 2009   •   20:29

FC Timişoara a câştigat, sâmbătă, cu FC Argeş, scor 2-1, într-un meci programat în cadrul etapei a 18-a, şi a ajuns astfel la cea de-a 11 victorie în ediţia 2008-2009 a Ligii I. În acest fel, Gabi Balint debutează cu victorie în meci oficial.
La începutul partidei, portarul Costel Pantilimon a fost premiat cu o cupă pentru că a fost cel mai bun jucător al turului. Acelaşi trofeu a fost adjudecat în 2008 de Artiom Karamyan. Acţiunea a fost iniţiată de către o publicaţie regională din Timişoara.
Primul gol vine în minutul 8: Năstăsie a primit un balon la marginea careului de 18 metri, a preluat, a driblat scurt un fundaş, după care a înscris cu un şut la semiînălţime, care a făcut inutil plonjonul lui Pantilimon.
0-1

În minutul 17, Karamyan a şutat cu pământul, de la mare distanţă, dar portarul Argeşului a respins în lateral.
min 19: Karamian a executat o lovitură de colţ de pe partea dreaptă, mingea a fost deviată de Bucur către Parks care, ţinut în marcaj strâns de Lăcustă, l-a forţat pe fundaşul argeşenilor să înscrie în propria poartă.
1-1

2-1
min. 85: Alexa a şutat în forţă de la aproximativ 35 de metri, Boşneag a respins cu greutate în faţă, iar Stancu a speculat indecizia goalkeeperului argeşean şi a marcat cu latul, plasat.

Înaintea meciului, tehnicianul Gabi Balint, declara că îşi doreşte ca brigada de arbitri de la partida cu FC Argeş să greşească intenţionat în favoarea echipei sale.
"Terenul va fi moale, dar se prezintă bine şi cred că ne va avantaja. În general, nu comentez arbitrajul, poate însă o să o iau razna şi atunci va fi altceva. Sper să greşească intenţionat în favoarea noastră", a spus Balint, care a adăugat că are emoţii în faţa primului său meci în calitate de antrenor principal la o echipă din Liga I.
Marian Iancu, bossul, boss-ul bănăţenilor s-a declarat încântat de echipa argeşenilor. "O echipă frumoasă a Argeşului. Orice rezultat azi în afară de victoria Politehnicii era un rezultat nemeritat pentru nimeni. Speram să câştigăm astăzi, din păcate a fost greu. E bine că s-a terminat aşa. Mi-a fost dor de "Dan Păltinişanu", de acum o să vin mai des", a declarat Iancu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gabi Balint Marian Iancu FC Timisoara
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close