Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Timişoara-Gaz Metan 0-0. Bănăţenii pierd două puncte

Timişoara-Gaz Metan 0-0. Bănăţenii pierd două puncte

Timişoara-Gaz Metan 0-0. Bănăţenii pierd două puncte
Sursa foto: poli timisoara gaz metan
14 Mar 2009   •   19:56

Gaz Metan Mediaş a mers la Timişoara după o etapă în care a jucat de la egal la egal cu liderul la zi al clasamentului. Forţa arătată l-a impresionat şi pe antrenorul bănăţenilor. Mai ales că turul a văzut un 5-1 pentru oaspeţii de sâmbătă.

"Gaz Metan e o echipă care impresionează în faza de atac. Ei atacă la un moment dat chiar şi cu 6 jucători, uneori e drept că se hazardează, dar le place atacul, de aceea au şi probleme în defensivă. Din această cauză nu au reuşit să cîştige decît 1 punct în deplasare. Noi trebuie să avem grijă, să nu ne hazardăm, trebuie să fim ofensivi şi să înscriem. Cu toate acestea, trebuie să avem grijă să nu ne surprindă, jucătorii medieşeni sînt periculoşi. Am două forumle în minte astăzi. Una mai ofensivă, alta cu un plus în defensivă, de siguranţă", a declarat Gabi Balint, citat de gsp.ro.


Oricum, formaţia lui a început meciul în forţă, şi în doar în zece minute au avut trei ocazii, fără succes însă. După acest debut în forţă, intensitatea a mai scăzut, următoarea ocazie notabilă fiind remarcată în minutul 42, când Bădoi execută o lovitură liberă în bară.



De notat însă, per total, a fost prestaţia medieşenilor, mai ales că Timişoara s-a bazat mult pe contraatac, fără a fi organizată. De cealaltă parte, oapseţii au făcut foarte bine pasul la offsaid şi nu le-a dat multe şanse timişorenilor.

În repriza secundă, Gabi Balint a încercat să schimbe un pic sistemul de joc, astfel că în minutul 55 Vrsic intră în locul lui Abiodun şi 5 minute mai târziu Parks îi lasă locul lui Amuneke. În minutul 74, Latovlevici a prins un şut foarte bun de la 25 de metri, dar Vîtcă a scos de la vinclu.
Cu toate acestea, nu se mai produce nici o ocazie remarcabilă, iar meciul se termină la egalitate, cu toată dominarea de final a bănăţenilor.
În acest sezon al Ligii I, FC Timişoara reuşise să marcheze de 35 de ori în primele 19 etape, având cel mai puternic atac din Liga I, iar Gaz Metan Mediaş a primit nu mai puţin de 35 de goluri, fiind formaţia cu cea mai slabă apărare
Rezultatul nu l-a dezamăgit pe patronul Marian Iancu, care spunea că echipa a jucat bine, dar a avut ghinion. Cu toate acestea, el îşi făcea mai multe griji pentru jucători, care ar fi mai supăraţi decât este el.
Antena3.ro

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close