Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Timişoara urcă pe podium. Poli ? CFR Cluj 2-1 (VIDEO)

Timişoara urcă pe podium. Poli ? CFR Cluj 2-1 (VIDEO)

Timişoara urcă pe podium. Poli ? CFR Cluj 2-1 (VIDEO)
26 Oct 2008   •   23:02

La Timişoara s-a întâlnit echipa locală cu campioana en-titre a României. Înaintea meciului, Iuliu Mureşan, preşedintele CFR-ului îşi avertiza jucătorii: ?Poli e o echipă bună cu jucători valoroşi şi un antrenor bun. Jucătorii sunt profesionişti şi vor să facă un meci bun şi să câştige. Ei se concentrează la partidă şi uită de scandal când incepe meciul. Ei au făcut puncte multe, ar fi fost pe primul loc dacă nu pierdeau acele puncte, e o echipă puternică", a spus Mureşan, referindu-se la depunctarea echipei din Timişoara.
Fără înfrângere în campionat cu Trombetta, clujenii veneau pe "Dan Păltinişanu" cu un singr gând, victoria, pentru a nu pierde contactul cu liderul, Dinamo. De cealaltă parte, timişorenii erau obligaţi să recupereze cele şase puncte luate de Comisiile Federale, puncte care i-ar fi plasat acum pe podium.
Marian Cisovsky profită de o bâlbâială în careul clujenilor, în urma unei lovituri libere executată de Artiom, şi, din 6 m, înscrie sec. 1-0 pentru timişoreni în minutul 27.

Marian Cisovsky reuşeşte dubla după ce a reluat cu capul, de la marginea careului mic, un balon centrat foarte bine din corner, de Artiom Karamyan.

În minutul 45, Didy l-a executat pe Pantilimon din 12 metri, după ce a fost angajat superb de Peralta, în urma unei combinaţii la care a mai participat şi Trică. Timişoara -Cluj 2-1

Astfel se încheie derby-ului etapei a XII-a, iar Timişoara urcă pe locul 3, în timp ce campioana CFR rămane la 9 puncte de locul 1.
La partidă au asistat aproximativ 29.000 de spectatori, dintre care 200 au fost fani veniţi de la Cluj-Napoca.
Înfrângerea din meciul cu FC Timişoara a fost prima pentru antrenorul clujenilor Maurizio Trombetta, în Liga I.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Timisoara CFR Cluj Iuliu Muresan
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close