Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Toja s-a accidentat şi stă trei săptămâni. Columbianul ratează perioada "de foc" a Stelei

Toja s-a accidentat şi stă trei săptămâni. Columbianul ratează perioada "de foc" a Stelei

Toja s-a accidentat şi stă trei săptămâni. Columbianul ratează perioada "de foc" a Stelei
Sursa foto: juan carlos toja
04 Aug 2009   •   23:03

Steaua va trebui să se descurce în următoarele trei săptămâni fără playmakerul său, Juan Carlos Toja. Marcatorul ultimului gol al Stelei s-a accidentat marţi la un antrenament şi, potrivit spuselor lui Gigi Becali, Steaua va afla miercuri gravitatea leziunii. Toja pierde, astfel, meciul de la Motherwell şi turul dublei următoare, dacă Steaua se califică, dar şi meciurile cu CFR Cluj şi Unirea Urziceni.
"Nu ştiu nimic de Toja, doar că s-a accidentat. Mâine (n.r. - miercuri) vom şti care este gravitatea problemei sale. E bine oricum, mai mult de trei săptămâni nu cred că va sta", a declarat patronul din Ghencea, Gigi Becali, la GspTV.
Becali îi laudă pe arbitri
"Mi s-a părut că au fost arbitraje bune în prima etapă. Ce spune Borcea este numai minciună, dar în rest a fost foarte bine. Nu mai poţi spune în acest campionat că există corupţie în arbitraj, ci doar că arbitrii au greşit", a încheiat latifundiarul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Gigi Becali
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close