Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tony îşi declară dragostea în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor: Nu plec decât la Real sau Barca!

Tony îşi declară dragostea în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor: Nu plec decât la Real sau Barca!

Tony îşi declară dragostea în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor: Nu plec decât la Real sau Barca!
Sursa foto: Tony da Silva
13 Feb 2009   •   17:19

CFR Cluj nu are fani doar printre locuitorii oraşului ardelean, ci şi printre proprii jucători. Fundaşul portughezo-francez Tony da Silva este impresionat de oraşul Cluj-Napoca şi de atmosfera de la clubul vişiniu şi declară că nu va părăsi nicidată gruparea, cu excepţia cazurilor în care ar fi dat afară de conducere sau ar primi ofertă de la granzii Real Madrid sau FC Barcelona.
Venit la clubul român în 2007, lusitanul a prins deja rădăcini în România şi nu mai vrea să plece. Întrucât şi soţia jucătorului este deja stabilită la Cluj-Napoca şi se simte bine în oraşul adoptiv, Tony intenţionează să se retragă din fotbal de la CFR Cluj, precizează Clujeanul.ro.
"Fiecare jucător visează să ajungă la un club mare, doar că CFR e deja un club mare. Eu şi soţia mea ne simţim minunat aici. Plec de la CFR doar dacă mă dă afară domnul Paszkany sau dacă mă ofertează Barca sau Real. Vorbind serios mă gândesc să-mi închei cariera aici.", a declarat bătăiosul fundaş.
Jucătorul şi-a îndrepta atenţia şi asupra campionatului intern, pe care îl consideră din ce în ce mai echilibrat. Mai mult, Tony vede lupta pentru campionat ca pe o cursă în şase, fapt ce ar face acest retur cel mai echilibrat retur din istoria primei divizii din România:
"Este cel mai echilibrat campionat din istorie cred. Şase echipe se luptă pentru titlu, pentru că toate au valori apropiate. Cred doar, că atât individual, cât şi ca joc colectiv, suntem cei mai puternici. Ideea e să se joace doar pe teren.", a conchis portughezul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Liga I
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close