Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Torje la Udinese? „Nu m-am întâlnit cu nimeni, sunt doar speculaţii”

Torje la Udinese? „Nu m-am întâlnit cu nimeni, sunt doar speculaţii”

Torje la Udinese? „Nu m-am întâlnit cu nimeni, sunt doar speculaţii”
de M.T.    |    22 Aug 2011   •   10:27

Gabi Torje este aproape de un transfer spectaculos în Serie A. Surse din cadrul clubului Dinamo au declarat pentru mediafax că jucătorul ar fi semnat un contract valabil pe cinci sezoane cu echipa care a terminat pe locul 4 ultima ediţie a campionatului italian, alb-roşii urmând să încaseze 5 milioane de euro.

Reprezentanţii italienilor au fost prezenţi duminică la meciul câştigat de Dinamo în faţa Sportului Studenţesc, scor 2-0, iar la final au plecat alături de Cristi Borcea, preşedintele executiv al „câinilor”, pentru a parafa înţelegerea.

În ciuda acestor informaţii, mijlocaşul de 21 de ani a negat orice tratative şi a spus că rămâne jucătorul lui Dinamo.

Nu m-am întâlnit cu nimeni de la Udinese şi nu am semnat nimic. Deocamdată sunt la Dinamo, unde am un contract, şi tot ce apare în presă sunt doar speculaţii”, a declarat Torje la emisiunea Recursul etapei de la GSP TV.

Udinese evoluează în play-off-ul Ligii Campionilor, acolo unde a pierdut prima manşă a dublei cu Arsenal, 0-1, la Londra.

Gabriel Torje a fost transferat la Dinamo de la Poli Timişoara, în ianuarie 2008, bucureştenii plătind în schimbul său 2 milioane de euro.

Conform Gazetei Sporturilor, Torje ar urma să aibă un slariu anual de 500.000 de euro la Udinese.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close