Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Totthenham e interesată de Yssouf Kone de la CFR Cluj. 30% şanse să plece

Totthenham e interesată de Yssouf Kone de la CFR Cluj. 30% şanse să plece

Totthenham e interesată de Yssouf Kone de la CFR Cluj. 30% şanse să plece
Sursa foto: Yssouf Kone
17 Ian 2009   •   18:08

Totthenham Hotspur se arată interesată să îl cumpere pe Yssouf Kone de la CFR Cluj. The Sun scrie că englezii sunt dispuşi să înceapă negocierile pentru african, al cărui preţ este de circa 7,5 milioane de euro.
De altfel, atacantul de 26 de ani aprecia că Premier League i se potriveşte din punct de vedere fizic, iar un transfer ar fi fantastic.
CFR Cluj l-a achizitionat pe Kone în vara anului 2008, de la Rosenborg, plătind 600.000 de euro.
Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a confirmat faptul că ivorianul e dorit de gruparea din insulă. Oficialul clubului spune că, în cazul unor oferte bune, unul sau doi fotbalişti ar putea părăsi campioana.
"N-am avut o discuţie directă cu cei de la Tottenham, dar este un interes cert pentru Kone, şi nu numai pentru el. Jucătorii noştri sunt atractivi pentru echipe cu renume în Europa. Unul-doi jucători ar putea să plece. Fotbalul este şi o afacere şi dacă până acum nu ne-a interesat acest lucru, acum, când se primesc milioane de euro, se schimbă datele problemei. În acest moment Kone are 30% şanse să plece!", a spus Iuliu Mureşan la gsptv.
Publicaţia britanică scrie că pentru african s-ar mai interesa şi alte cluburi din Anglia, fără a arăta care exact sunt acestea.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tottenham Hotspur CFR Cluj Iuliu Muresan
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close