Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Totul s-a terminat pentru Gigi Becali! Steaua trebuie să dispară

Totul s-a terminat pentru Gigi Becali! Steaua trebuie să dispară

Totul s-a terminat pentru Gigi Becali! Steaua trebuie să dispară
19 Ian 2017   •   16:38

CSA Steaua a trimis către FRF şi LPF adrese prin care solicită punerea în aplicare a deciziei instanţei în privinţa dreptului de folosire a numelui Steaua de către echipa de fotbal a lui Gigi Becali, scrie DigiSport.

"Clubul Sportiv al Armatei „Steaua Bucureşti” (CSA) a transmis ieri, 18.01.2017, în mod oficial, prin comandantul clubului, Certificatul de Grefă în Dosarul 31705/3/2015 al Curţii de Apel Bucureşti-Secţia a IV-a Civilă, Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC) şi societăţii comerciale cu care se află în litigiu, solicitând acestora luarea măsurilor legale care se impun în raport de caracterul definitiv al Deciziei civile nr. 989/A/21.12.2016.

Forma finală a acestor adrese a fost stabilită în urma unui proces de analiză și expertizare desfășurat de către un grup de experţi din eşaloanele superioare ale Ministerului Apărării Naţionale", se arată în comnunicatul oficial al CSA Steaua.

Chiar dacă acţiunea vine la scurt timp după ce Florin Talpan a somat public conducerea CSA să ia măsuri în acest caz, comunicatul trimite săgeţi în direcţia juristului.

"Din adresele iniţiale întocmite la nivelul structurii juridice a clubului, în data de 17.01.2017, a fost eliminat limbajul agresiv, licenţios care nu are nici o legătură cu decenţa, sobrietatea şi cultura organizaţională a Ministerului Apărării Naţionale.

Pe de altă parte, notificările, cu conținut ultimativ, executoriu, au fost refăcute ca adrese de înaintare a certificatului de grefă și pentru că până la primirea motivării hotărârii judecătorești procedura executării silite nu poate fi demarată.

Conducerea CSA „Steaua București” va solicita compartimentului juridic din subordine să formuleze o cerere de urgentare a motivării hotărârii judecătorești", se mai precizează în comunicat.

×
Subiecte în articol: steaua Gigi Becali
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close