Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Transfer de senzație pentru Universitatea Craiova. Și-a luat un atacant croat

Transfer de senzație pentru Universitatea Craiova. Și-a luat un atacant croat

Transfer de senzație pentru Universitatea Craiova. Și-a luat un atacant croat
24 Ian 2018   •   00:48

Echipa de fotbal CS Universitatea Craiova l-a transferat pe atacantul croat Dominik Glavina, care va îmbrăca tricoul alb-albastru cel puţin patru luni, cu opţiune de prelungire a contractului pe trei ani, anunţă clubul din Bănie.

Glavina s-a născut pe 6 decembrie 1992 în localitatea croată Cakovec, iar în trecut a mai evoluat ca mijlocaş ofensiv sau extremă.

Dominik Glavina 1,82 m) şi-a început cariera profesionistă la NK Varazdin (45 de meciuri, 10 goluri şi două pase decisive), apoi a ajuns la Beitar Ierusalim (26 de meciuri, 3 goluri), Slaven Belupo (36 de meciuri, 7 goluri şi 3 pase decisive), NK Inter Zapresic (39 de meciuri, 3 goluri şi 5 pase decisive), iar în final la NK Rudar Velenje (39 de meciuri, 17 goluri). În acest sezon a evoluat doar în două meciuri pentru Rudar.

Glavina a jucat cu Varazdin în anul 2011 în ''dubla'' din Europa League contra celor de la Dinamo Bucureşti, menţionează sursa amintită.

Atacantul are şi 11 selecţii în naţionalele de tineret ale Croaţiei.

CS Universitatea Craiova, care l-a mai transferat în această iarnă pe mijlocaşul Ovidiu Bic, de la Gaz Metan Mediaş, mai are în lot fundaşii croaţi Niko Datkovic, Renato Kelic şi Hrvoje Spahija.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova Liga I
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close