Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Transfer înainte de Sporting-Steaua. Artur Jorge a fost împrumutat de FCSB

Transfer înainte de Sporting-Steaua. Artur Jorge a fost împrumutat de FCSB

Transfer înainte de Sporting-Steaua. Artur Jorge a fost împrumutat de FCSB
Sursa foto: Foto: Facebook/ FC Steaua Bucuresti
de S.T.    |    15 Aug 2017   •   21:40

Fundaşul portughez Artur Jorge a fost împrumutat de FCSB de la clubul lusitan Sporting Braga, pentru un sezon, a anunţat marţi site-ul oficial al vicecampioanei României la fotbal.

Artur Jorge a semnat contractul cu FCSB chiar în ziua în care a împlinit 23 de ani, şi-a ales tricoul cu numărul 19 şi va ajunge în ţară miercuri, după meciul pe care roş-albaştrii îl vor disputa marţi (astăzi) împotriva lui Sporting Lisabona, în turul play-off-ului Ligii Campionilor.

„Sunt foarte fericit că am primit şansa de a ajunge la Steaua. Încă din prima zi în care am fost contactat, mi-am dorit să joc la cel mai mare club din Romania, cu o bogată istorie în cupele europene. Abia aştept să încep munca alături de noii mei colegi, să ajut echipa şi să joc în faţa suporterilor noştri, pe Naţional Arena! Am venit aici să lupt pentru trofee, să câştig alături de club tot ceea ce merită şi să joc în competiţii europene”, a declarat Artur Jorge.

Artur Jorge Marques Amorim, născut pe 14 august 1994, la Braga, este un produs 100% al clubului local Sporting şi a fost împrumutat, în sezonul 2014-2015, la Vilaverdense şi Freamunde. La începutul acestui sezon, fotbalistul a fost împrumutat la Royal Excel Mouscron, însă nu a apucat să evolueze pentru echipa belgiană, antrenată de Mircea Rednic.

El a strâns, în sezonul trecut 28 de partide pentru Braga în campionat, Cupa Portugaliei şi în grupele Europa League.

×
Subiecte în articol: steaua FCSB sporting braga transfer
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close