Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Transferul lui Alibec la Steaua a căzut. Fotbalistul pleacă la altă echipă! Reacția lui Becali

Transferul lui Alibec la Steaua a căzut. Fotbalistul pleacă la altă echipă! Reacția lui Becali

Transferul lui Alibec la Steaua a căzut. Fotbalistul pleacă la altă echipă! Reacția lui Becali
Sursa foto: foto: Facebook
29 Sep 2016   •   18:04

Telenovela transferului lui Denis Alibec la Steaua continuă. Deşi, ieri, Gigi Becali a confirmat că atacantul a semnat cu gruparea roş-albastră, lucrurile par să ia o altă turnură, potrivit digisport.ro.

Mutarea a intrat în impas în momentul în care a intervenit Petre Buduru, directorul executiv al Astrei. Acesta a solicitat 10%, dar nu mai puţin de 1 milion de euro, dintr-un viitor transfer al lui Denis Alibec.

Gigi Becali a recunoscut azi că transferul nu este perfectat, din cauza lipsei semnăturii lui Buduru. Oficialul Astrei a fost aşteptat de către finanţatorul Stelei toată ziua pentru finalizarea negocierilor, însă acesta nu a apărut.

Totodată, se pare că Giovanni Becali le-ar fi pus pe masă oficialilor de la Astra o ofertă mai bună decât cea a Stelei, iar aceştia îşi doresc să-i dea curs.

Buduru nu a semnat încă actele. Ne tot amână, încă de ieri, şi n-a venit nici până la ora asta. Giovanni (n.r. Ioan Becali) le-a adus o ofertă mai bună? Nu ştiu, n-am auzit, dar n-am nicio problemă. Fiecare îşi face meseria lui.", a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close