Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Tricolorii", în roşu. Vezi în ce tricouri vor apărea pe teren Chivu şi compania (FOTO)

"Tricolorii", în roşu. Vezi în ce tricouri vor apărea pe teren Chivu şi compania (FOTO)

"Tricolorii", în roşu. Vezi în ce tricouri vor apărea pe teren Chivu şi compania (FOTO)
Sursa foto: echipament romania
01 Mar 2010   •   18:51

Răzvan Lucescu şi un grup de jucători dintre cei convocaţi pentru meciul amical cu Israel au prezentat, luni, noile uniforme de joc ale echipei naţionale a României. Aşa cum se speculează de multe luni de zile, "tricolorii" îşi schimbă culoarea dominantă şi întră în altă "eră". Cel puţin pentru următorii doi ani, începând cu meciul de la Timişoara de miercuri, românii vor juca meciurile în roşu. Selecţionerul a recunoscut speră că, odată cu schimbarea culorii dominante se va schimba şi soarta echipei.
"Vom schimba tricoul şi sper să schimbăm ceva şi în favoarea noastră, poate soarta. Calificarea la Campionatul European nu va depinde de culoarea tricoului. Mai important decât culoarea tricoului va conta spiritul nostru, dar şi devotamentul arătat. Sper ca băieţii să fie gata să moară pe teren. Roşu este una dintre cele trei culori ale steagului. Nu cred că vom fi confundaţi cu o altă naţională. Noi suntem România", a declarat tehnicianul pentru Mediafax.
Jucătorii sunt şi ei bucuroşi de schimbarea culorii, mai ales că acum uniformele României seamănă foarte mult cu cele ale campioanei Europei, Spania. Mirel Rădoi a salutat schimbarea tricourilor, dar nu a putut să nu observe faptul că acestea sunt, acum, mulate pe corp.
"Este o culoare frumoasă. Cred că venise timpul să schimbăm culoarea echipamentului. Mi-aş dori ca România să o ia pe drumul Spaniei. Când eşti convocat la echipa naţională trebuie să fii mândru că faci parte dintre cei convocaţi. Nu mai spun de sentimentul când vei afla că vei juca. Pentru cine nu are fizicul unui atlet nu ştiu dacă acest echipament îl avantajează, pentru că este mai mulat", a declarat Mirel Rădoi.
Dinamoviştii de la echipa naţională s-au declarat cei mai bucuroşi, având în vedere că roşu este culoarea pe care o poartă şi la echipa de club.
"Sunt obişnuit să joc în roşu, este una dintre culorile pele preferate şi sper să încununăm cu o calificare acest tricou", a declarat Marius Niculae, atacant la Dinamo.


Antena3.ro

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close