Ţucudean, în formă de zile mari: A înscris 4 din cele 5 goluri cu care Dinamo a învins CSMS Iaşi

de Antena3.ro    |    29 Iul 2012   •   23:42
Ţucudean, în formă de zile mari: A înscris 4 din cele 5 goluri cu care Dinamo a învins CSMS Iaşi Foto: Mediafax

FC Dinamo a învins, duminică, scor 5-2 (2-1), echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a doua a Ligii I şi în care atacantul gazdelor, George Ţucudean, a reuşit patru goluri şi o pasă de gol.
   
Golurile partidei au fost marcate de George Ţucudean în minutele 13, 22, 46 şi 48 şi Laurenţiu Rus '50, respectiv Onofraş, în minutul 28, şi Vladu, în minutul 83.
   
Dinamo a deschis scorul în minutul 13 prin George Ţucudean, care a reluat cu o lovitură de cap de la 6 metri o centrare venită de pe partea dreaptă de la Cătălin Munteanu.
   
Acelaşi Ţucudean a majorat diferenţa în minutul 22, când după o pasă primită pe culoar, îl driblează pe Lungu şi înscrie în poarta goală.
   
CSMS Iaşi a redus din diferenţă în minutul 28 prin Marius Onofraş. Ţigănaşu a centrat de pe partea stângă, Mirea a deviat pe spate, iar Onofraş a reluat de la 8 metri din voleu la colţul lung.
   
George Ţucudean a realizat tripla în minutul 46, după ce a reluat cu capul din şase metri o centrare venită de pe partea dreaptă.
   
În minutul 48, Ţucudean a dus scorul de 4-1, după ce a înscris cu un şut de la 11 metri lateral dreapta pe lângă portarul Cezar Lungu.
   
După alte două minute, Ţucudean centrează de pe partea dreaptă, iar Laurenţiu Rus înscrie de la 6 metri peste Lungu.
   
CSMS Iaşi a stabilit scorul final, 5-2, în minutul 83 prin Vladu, care a înscris cu un şut plasat de la 11 metri.
  
Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Marius Bocăneală, ajutat la cele două linii de Andrei Constantinescu şi Daniel Ciocănea.
   

  

x close