Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Turcu dezvăluie: "Rednic nu face antrenament pe ploaie să nu îşi strice coafura!"

Turcu dezvăluie: "Rednic nu face antrenament pe ploaie să nu îşi strice coafura!"

Turcu dezvăluie: "Rednic nu face antrenament pe ploaie să nu îşi strice coafura!"
Sursa foto: mircea rednic
02 Iun 2009   •   17:37

Vasile Turcu nu l-a iertat pe antrenorul cu care Dinamo a pierdut iar titlul şi participarea în grupele Ligii Campionilor. Acţionarul dinamovist consideră că "Puriul" este un antrenor lipsit de profesionism, care nu a reuşit să se impună în faţa jucătorilor şi să îi monteze aşa cum trebuie. Turcu l-a luat peste picior pe tehnicianul dinamovist, spunând despre el că nici măcar nu face antrenamente pe timp de ploaie deoarece îl deranjează să i se ude părul.
"Eu cu acest staff tehnic nu mai merg înainte. Totul depinde de ceilalţi acţionari. Eu nu mai bag bani dacă rămâne Rednic, nu-i nicio problemă. El a venit în Dinamo, a semnat un contract cu Borcea, avea nişte obiective, n-a îndeplinit niciuna. Cum să mai rămână? Dacă eram în locul lui Mircea Rednic, eu îmi dădeam demisia!", tunat acţionarul lui Dinamo la gsptv.
"Jucătorii nu îl ascultau pe Rednic. El nu face antrenament pe ploaie să nu îşi strice coafura. Şi aşa, antrenamentele durau doar 40 de minute. Eu nu mai bag banii dacă rămâne Rednic la echipă. La Urziceni, antrenorul e respectat de jucători, iar ei muncesc pt echipă", declara luni Vasile Turcu, potrivit prosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close