Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tuttomercato: Zicu e un meteorit care a jucat puţin şi prost în Italia dar e apreciat în România

Tuttomercato: Zicu e un meteorit care a jucat puţin şi prost în Italia dar e apreciat în România

Tuttomercato: Zicu e un meteorit care a jucat puţin şi prost în Italia dar e apreciat în România
Sursa foto: ianis zicu
16 Mar 2009   •   11:52

Mijlocaşul lui Dinamo, Ianis Zicu, nu i-a impresionat pe cei de la site-ul tuttomarcatoweb.com. Redactorii site-ului italian i-au acordat lui Zicu mult spaţiu într-un material care arată povestea jucătorului care, deşi a fost comparat cu Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu, a rămas la stadiul de speranţă. Italienii îl compară pe jucătorul abia revenit după o accidentare cu un "meteorit".
"Zicu a fost comparat cu Hagi, dar cei doi nu au în comun decât locul naşterii, oraşul Constanţa. A urmat comparaţia cu Mutu, dar cei doi au în comun doar naţionalitatea. Ianis Zicu, eterna speranţă a celor de la Internazionale Milano, a jucat puţin şi prost în Italia, dar la el în ţară este unul dintre jucătorii cei mai apreciaţi", se menţionează în respectivul material, potrivit Mediafax.
Tuttomercato vorbeşte pe larg despre aventura machedonului în Italia, la Inter şi la Parma, dar şi despre cum s-a lansat la Farul Constanţa, perioadele de la Dinamo, Rapid şi iar Dinamo, dar şi despre rolul pe care persoane ca Victor Becali şi Gheorghe Popescu l-au avut în cariera sa.
Ianis Zicu are 25 de ani şi este la Dinamo din vara lui 2007. S-a accidentat foarte grav la unul din primele meciuri de la revenirea în Ştefan cel Mare, pe Stadio Olimpico la meciul cu Lazio Roma din preliminariile Ligii Campionilor, încheiat cu scorul de 1-1. Jucătorul a revenit recent pe teren şi a marcat un gol în prima sa partidă, cu Pandurii Târgu-Jiu.
Puteţi citi materialul în limba italiană în tuttomercato.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close