Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ?Tweety?, interzis pe stadionele din România până în 2013

?Tweety?, interzis pe stadionele din România până în 2013

?Tweety?, interzis pe stadionele din România până în 2013
24 Oct 2008   •   15:16

În urma sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, Tribunalul Bucureşti a decis ca suporterului echipei de fotbal Steaua, Iordan Cătălin, cunoscut drept ?Tweety?, să îi fie interzis accesul pe stadioanele din România până pe 21 mai 2013.
Tweety a agresat un cameraman al Televiziunii Române, pe 7 aprilie 2007, în zona stadionului Ghencea, înaintea meciului Steaua-Dinamo. În urma acestei decizii, suporterul echipei Steaua Bucureşti a fost introdus în baza de date cu suporterii care au interdicţia de a mai pătrunde în arenele sportive din România, durata interdicţiei aplicate suporterului stelist fiind, totodată, şi cea mai lungă perioadă de timp prin care se interzice unui suporter român accesul în stadion, informează Agerpres.
Monitorii de securitate şi ofiţerii de legătură din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor informa şi celelalte structuri similare din ţară pentru a nu permite accesul acestuia în stadioanele din provincie, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close