Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "U" Cluj - CS Mioveni 2-2. Niculescu a reuşit "dubla" într-un meci cu trei eliminări

"U" Cluj - CS Mioveni 2-2. Niculescu a reuşit "dubla" într-un meci cu trei eliminări

"U" Cluj - CS Mioveni 2-2. Niculescu a reuşit "dubla" într-un meci cu trei eliminări
Sursa foto: Foto: Mediafax
18 Dec 2011   •   22:23

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, duminică, partida de pe teren propriu cu CS Mioveni, scor 2-2, în care arbitrul Viorel Cojocaru a eliminat trei jucători.

Primul care a văzut roşu a fost Pele, de la gazde, în minutul 37, iar Ayza a profitat şi a deschis scorul pentru Mioveni două minute mai târziu. După pauză, Claudiu Niculescu a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap din careul mic, dar două minute mai târziu, în minutul 56, Olteanu a pus oaspeţii din nou în avantaj. Săndulescu a faultat în minutul 69 în careu şi a văzut al doilea cartonaş galben, iar Niculescu a restabilit încă o dată egalitatea, pentru ca oaspeţii să încheie partida în 9 oameni, după ce şi Voicu a văzut al doilea avertisment în minutul 80.

Într-o altă partidă disputată duminică, Pandurii Târgu Jiu a remizat de asemenea cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 1-1. Golurile au fost marcate de Maxim '21 pentru gazde, respectiv Bădescu '42 pentru Ceahlăul Piatra Neamţ.

În ultima partidă a zilei, Oțelul Galați a trecut cu 1-0 de Petrolul Ploiești, singurul gol fiind marcat de Perendija în minutul 22.


×
Subiecte în articol: Liga I
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close