Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Cluj învinge cu 2-0 pe Victoria Brăneşti şi trece peste CFR în clasamentul Ligii I

U Cluj învinge cu 2-0 pe Victoria Brăneşti şi trece peste CFR în clasamentul Ligii I

U Cluj învinge cu 2-0 pe Victoria Brăneşti şi trece peste CFR în clasamentul Ligii I
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Apr 2011   •   13:53

Schimbarea antrenorului nu a ajutat-o pe Victoria Brăneşti. La primul meci cu Ciprian Urican pe bancă, ilfovenii au fost învinsşi pe teren propriu de Universitatea Cluj, scor 0-2. Golurile echipei lui Ionuţ Badea au fost marcate de Cojocnean şi Machado.

 
Clujenii nu au stat pe gânduri şi şi-au luat tare adversarul. Claudiu Niculescu a ratat prima ocazie a meciului chiar în minutul 3, lovitura sa de cap fiind respinsă de sub bară de Bordeanu. Tot oaspeţii au avut iniţiativa şi în continuare, cu Boştină şi Adrian Cristea având alte două şanse importante de a deschide scorul.
 
Deschidere a scorului care a fost amânată doar până în minutul 26, când Claudiu Niculescu a recuperat o minge după o greşeală a lui Nicola, i-a pasat lui Cojocnean, iar mijlocaşul de 21 de ani a marcat cu un şut la colţul lung.
 
Ilfovenii au dat semne de viaţă după primirea golului şi au început să fie mai prezenţi în jumătatea Universităţii pe finalul primei reprize. Coman a avut chiar şansa egalării, dar şutul său în forţă a lovit bara porţii lui Marius Popa.
 
Partea secundă a avut acelaşi scenariu. Echipa lui Ionuţ Badea, evident mai bună, a controlat ostilităţile şi, după ce şutul lui Adrian Cristea a fost blocat de portarul gazdelor, Machado a făcut 2-0 în minutul 60, la capătul unei acţiuni personale superbe, finalizată cu o execuţie din unghi.
 
La adăpostul unui avantaj liniştitor, clujenii nu au mai forţat, mulţumindu-se să-şi ţină adversarii departe de propria poartă, obiectiv îndeplinit fără prea mari probleme, singurele emoţii pentru Marius Popa fiind produse de şutul de la distanţă al lui Coman, pe care goalkeeperul „şepcilor roşii” a reuşit să-l respingă.
 
În urma acestui rezultat, U Cluj trece peste rivala CFR în clasamentul Ligii I, urcând pe locul 9, cu 38 de puncte, în timp ce Victoria Brăneşti este tot mai aproape să se întoarcă în liga secundă, ocupând în continuare poziţia a 16-a, cu numai 22 de puncte.
 
Victoria: Bordeanu - Maghici, Bar, Al. Iacob (Ispir 77), Nicola (Poverlovic 58), Lorincz - R. Avram, Novac (Todoran 62), Olariu, B. Oprea - C. Coman
 
U Cluj: M. Popa - Unguruşan, Pele, Abrudan, Bazzi - Cojocnean, Balde, Boştină (Păcurar 80), Ad. Cristea (Delgado 69) - Cl. Niculescu (Menassel 56), Machado.

×
Subiecte în articol: u cluj victoria branesti Liga I
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close