Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Cluj remizează cu Concordia Chiajna şi ratează şansa de a urca pe podium

U Cluj remizează cu Concordia Chiajna şi ratează şansa de a urca pe podium

U Cluj remizează cu Concordia Chiajna şi ratează şansa de a urca pe podium
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    11 Sep 2011   •   21:40

Universitatea Cluj nu a reuşit decât o remiză împotriva nou-promovatei Concordia Chiajna, scor 1-1, şi a ratat şansa de a urca pe podiumul Ligii I. Mai mult decât atât, echipa lui Ionuţ Badea se vede depăşită în clasament de rivalii de la CFR, care s-au impus cu 4-0 la Galaţi, într-o partidă desfăşurată vineri.

 
Cu un singur punct în primele cinci etape, Concordia Chiajna a început prost meciul de la Mediaş, Gospodinov faultându-l în careu pe Adrian Cristea în minutul 13 şi primind cartonaşul galben. Claudiu Niculescu a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă, iar clujenii dădeau impresia că se îndreaptă spre un succes facil.
 
Niculescu a mai marcat o dată, în minutul 31, după o pasă a lui Tony, dar reuşita fostului dinamovist a fost anulată pentru offside. 
 
În repriza a doua, clujenii s-ar fi putut desprinde şi să închidă definitiv meciul, dar Tony, Nasser şi Pele au ratat din situaţii favorabile. În loc de 2-0, s-a făcut 1-1, în minutul 84, atunci când Bălţoi, inspirat introdus în teren de Laurenţiu Diniţă în locul lui Mihalcea, a marcat din apropiere, după o greşeală în apărarea ardelenilor.
 
U Cluj: Matache - Pele, Unguruşan, Szukala, Grecu - Marinescu (Păcurar 72), Bazzi, Nasser - Tony, Cl. Niculescu (Grozav 62), Ad. Cristea (Machado 81)
 
Concordia: Gospodinov - Cr.Stoica, Dima, Bozga (Mamele 74), P. Marin - Trică, Ad Popa, V. Munteanu, Al.Radu (Pană 81) - Stere, Mihalcea (Bălţoi 64)

 

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close