Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Cluj rezistă la Ploieşti cu un om în minus şi urcă pe locul 2 în Liga I

U Cluj rezistă la Ploieşti cu un om în minus şi urcă pe locul 2 în Liga I

U Cluj rezistă la Ploieşti cu un om în minus şi urcă pe locul 2 în Liga I
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Aug 2011   •   23:01

Astra Ploieşti a jucat o repriză cu un om în plus, dar nu a reuşit să treacă pe propriul teren de Universitatea Cluj, cu care a încheiat la egalitate, scor 0-0, într-un meci din etapa a 5-a din Liga I.

 
Sub privirile selecţionerului Victor Piţurcă, prezent în tribune, cele două echipe au oferit puţine momente demne de semnalat. 
 
În prima repriză, cele mai importante evenimente au fost ocazia lui Păcurar, al cărui şut a fost blocat de Bruno Miguel, şi eliminarea lui Boştină, pentru un fault dur asupra japonezului Takayuki, care nici nu a mai revenit de la vestiare în partea a doua.
 
Deşi aveau avantajul omului în plus, iar Şumudică a forţat cu Cosmin Matei şi Budescu, ploieştenii au reuşit în puţine rânduri să se apropie periculos de poarta lui Matache la în repriza secundă.
 
Miranda ar fi putut deschide scorul în minutul 49, dar atacantul argentinian a trimis pe lângă poartă (49), iar portarul clujenilor a intervenit providenţial la lovitura de cap a lui Bruno Miguel din minutul 65.
 
Acelaşi Bruno Miguel ar fi putut aduce Astrei un succes in-extremis în prelungirile partidei, însă ar fi fost probabil o victori nedreaptă pentru echipa lui Şumudică după aspectul jocului.
 
Clujenii obţin un punct meritat, ţinând cont că au jucat o repriză în inferioritate numerică, şi urcă pentru moment pe poziţia a doua a clasamentului, cu 10 puncte.
 
Astra: S. Lung Jr. - Măţel, L. Goian, B. Miguel, J. Morais - Strătilă, Takayuki (Băjenaru 46), N'Doye, Udoji - Fatai (C. Matei 60), Miranda (Budescu 70)
 
U Cluj: Matache - Achim, Szukala, Abrudan, Grecu - Păcurar (Marinescu 66), Nasser (Bazzi 89), Boştină - Ad. Cristea, N. Tony, Cojocnean (Machado 60).

 

×
Subiecte în articol: u cluj Astra Ploieşti Liga I
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close