Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Cluj - Unirea Urziceni 4-2: Claudiu Niculescu înscrie la meciul 300 în Liga I

U Cluj - Unirea Urziceni 4-2: Claudiu Niculescu înscrie la meciul 300 în Liga I

U Cluj - Unirea Urziceni 4-2: Claudiu Niculescu înscrie la meciul 300 în Liga I
12 Mar 2011   •   16:04

Spectacol total la Bistriţa, lacolo unde U Cluj a învins cu scorul de 4-2 pe Unirea Urziceni, reuşind să revină după ce a fost condusă de două ori. Aflat la prezenţa cu numărul 300 în prima ligă din România, Claudiu Niculescu a sărbătorit această performanţă cu un gol.

 
Cele două echipe au trecut repede peste peioada de tatonare. Claudiu Niculescu a ratat prima ocazie a partidei, iar Nasser a lovit bara după o acţiune personală. Deschiderea scorului nu putea să întârzie prea mult, doar că aceasta a fost reuşită de ialomiţeni, Mihalcea lobându-l elegant pe Popa de la marginea careului în minutul 14.
 
Replica clujenilor nu s-a lăsat aşteptată, Machado şi Claudiu Niculescu ratând egalarea la aceeaşi fază. Unirea a profitat de spaţiile lăsate libere de gazde, iar Rusescu a fost aproape un nou gol în minutul 34, după o greşeală a lui Ascoli, însă şutul internaţionalului de tineret a lovit bara transversală. În loc de 2-0 s-a făcut 1-1, la faza imediat următoare. Claudiu Niculescu s-a aflat la capătul centrării lui Delgado şi a sărbătorit cum se cuvine meciul său cu numărul 300 în Liga I.
 
Partea a doua a debutat cu acelaşi scenariu din primele 45 de minute. Clujenii au ratat prima ocazie, prin Claudiu Niculescu, iar fosta campioană a României a marcat prin Mihalcea în urma unui contraatac. Avantajul oaspeţilor a durat doar şapte minute, Machado profitând de marcajul larg al fundaşilor lui Octavian Grigore şi a egalat cu o lovitură de cap.
 
Echipa lui Ionuţ Badea a continuat să domine, mai ales că Unirea a rămas în inferioritate numerică în minutul 68, după ce Mera a primit al doilea galben. Păcurar a şutat puţin pe lângă poartă dintr-o lovitură liberă, iar Lupu a evitat un autogol al lui Teuşan, înainte ca Adrian Cristea să reuşească golul izbăvitor cu un sfert de oră înainte de final.
 
Cu un om în plus şi avantaj pe tabelă, gazdele nu au oprit ofensiva şi, după ce Tony a fost blocat de Curcă, Voican a stabilit scorul final în minutele de prelungire cu o execuţie superbă la vinclu.
 
În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj acumulează 24 de puncte şi se îndepărtează de zona periculoasă a clasamentului, în timp ce Unirea Urziceni continuă să se afle pe penultimul loc, cu doar 18 puncte.
 
U Cluj: Popa - Buhuş, Pele, Abrudan, Ascoli (Mendy 78) - Delgado (Voican 70), Nasser, Păcurar, Ad. Cristea - Niculescu (Tony 64), Machado
 
Unirea: Curcă - Homei, Teuşan, Mera, Lupu (Ioniţă 88) - Marcu, Onicaş (Muzac 63), Scărlătescu, Senin - Mihalcea (Toşca 70), Rusescu.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close