Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "U" Craiova - Poli Iaşi 2-1. Florin Costea se accidentează la genunchi şi poate rata restul sezonului

"U" Craiova - Poli Iaşi 2-1. Florin Costea se accidentează la genunchi şi poate rata restul sezonului

"U" Craiova - Poli Iaşi 2-1. Florin Costea se accidentează la genunchi şi poate rata restul sezonului
Sursa foto: florin costea
21 Mar 2010   •   16:58

Universitatea Craiova a câştigat partida de duminică, de la Drobeta Turnu-Severin, cu Politehnica Iaşi, după ce a "supravieţuit" unui final de meci de infarct. Oltenii s-au impus cu 2-1, cu toate că adversarii reuşiseră să egaleze în minutul 85. Victoria vine, însă, cu un preţ mare pentru craioveni, întrucând Florin Costea a suferit o entorsă la genunchi în prima repriză şi ar putea pierde toate partidele rămase în acest retur.
Nevoită să câştige cât mai multe puncte pentru a evita retrogradarea, Universitatea a trecut de echipa lui Petre Grigoraş cu destulă greutate, după o partidă plină de evenimente. În minutul 43, vedeta gazdelor, atacantul Florin Costea a fost accidentat de portarul Brăneţ şi schimbat din cauza entorsei suferite la genunchi. Puţin după pauză, Străuţ de la oaspeţi a părăsit şi el terenul şi a fost transportat la spital după un duel aerian cu Alex Piţurcă.
Craiova a deschis scorul în minutul 63, când Iliev a sărit bine la cornerul bătut de Mihai Costea şi a reluat în plasă de la 5 metri. Egalarea a venit foarte târziu, în minutul 85. Atunci, Straton a marcat şi el cu capul, după o centrare venită de la Ignatov. Meciul părea că se va termina cu o remiză, dar a venit gafa lui Brăneţ, care a ieşit greşit la o centrare şi Prepeliţă a profitat, trimiţând cu capul în plasă.
"Era un meci foarte important pentru noi, din păcate l-am pierdut. Mă consider vinovat la goul primit. A fost o lipsă de comunicare între mine şi fundaşi. Dacă aş fi ştiut că ei sunt acolo, nu aş fi ieşit niciodată de pe linia porţii. Îmi pare rău de Florin. Nu cred că a fost penalty, am atins mingea. Sper să-şi revină cât mai repede. Nu-i doresc niciunui jucător să aibă parte de aşa ceva", a declarat portarul ieşean Brăneţ.

Victoria o ajută pe Craiova să depăşească în clasament o altă echipă olteană, Pandurii Târgu-Jiu, cu 24 de puncte în 23 de partide. Cu doar un punct mai mult are Politehnica Iaşi, echipă intrată şi ea în hora retrogradării.
Au evoluat jucătorii:
Universitatea Craiova: 21. Lung - 2. Bărboianu, 7. Găman, 4. Iliev, 17. Bălace - 28. Gângioveanu (3. Barbu '69) 30. Prepeliţă, 13. Dilevski, 10. Fl. Costea (27. Piţurcă '45+1) - 20. Dina (33. Trică '79), 9. M. Costea. Antrenor: Mark Wotte.
Politehnica Iaşi: 1. Brăneţ - 30. Străuţ (24. Straton '50), 29. Cuciula (8. Ignatov '77), 21. Mihajlov, 3. Costache - 18. Miclea, 7. Bârlădeanu, 5. Onicaş, 10. Cr. Constantin (11. Bujor '53) - 26. V. Negru, 17. Diarrassouba. Antrenor: Marian Dinu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close