Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "U" Craiova, retrogradată înainte de judecarea apelului privind licenţa!?

"U" Craiova, retrogradată înainte de judecarea apelului privind licenţa!?

"U" Craiova, retrogradată înainte de judecarea apelului privind licenţa!?
26 Mai 2009   •   13:11

Avocatul Universităţii Craiova s-a aflat luni la Bucureşti, unde a depus dosarul prin care oltenii cer rejudecarea deciziei de nelicenţiere, dictată la 15 mai, la Comisia de Apel. Jurnalul Naţional susţine că decizia este deja luată şi, din păcate pentru Universitatea Craiova, aceasta îi este defavorabilă, urmând ca oltenii să fie retrogradaţi în Liga a II-a.

"Conform unor martori care au asistat la scena întâlnirii dintre apărătorul intereselor Universităţii şi preşedintele Comisiei de Licenţiere, Viorel Duru, acesta din urmă i-ar fi spus avocatului că demersul său este inutil, nemaifiind nimic de făcut pentru salvarea craiovenilor, după care ar fi izbucnit în râs şi ar fi dat-o pe glumă", scrie Jurnalul Naţional, care atrage atenţia asupra gravităţii faptului că un oficial FRF s-a antepronunţat faţă de hotărârea pe care o va emite următorul for de judecată.

Oltenii ar urma să fie retrogradaţi la masa verde, invocându-se depăşirea termenului pentru obţinerea licenţei de club profesionist, în realitate Mircea Sandu plătindu-i astfel câteva poliţe incomodului Adrian Mititelu. Gică Popescu crede însă că oficialii FRF au dorit prin acest demers "să le arate doar puţin pisica celor de la cluburi". "Au vrut să le arate ce li se poate întâmpla dacă nu-şi rezolvă toate aceste chestiuni. Cred că au vrut doar să facă puţină vâlvă, dar fără să aibă o susţinere adevărată a lucrurilor", a declarat Gică Popescu pentru Jurnalul Naţional.

Adrian Porumboiu, patronul celor de la FC Vaslui, a fost mai glumeţ în privinţa posibilităţii ca Universitatea să fie retrogradată. "Glumind puţin, mai ales că fuzionările sau absorbţiile sunt la modă, mă gândesc să fuzionăm cu Universitatea dacă s-ar ajunge la această măsură inimaginabilă", a declarat Porumboiu, menţionând că retrogradarea oltenilor ar fi "cea mai mare nedreptate din fotbalul românesc".

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova Adrian Mititelu
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close