Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Craiova - Steaua 0 - 0. Antrenorii celor două echipe sunt supăraţi pe ?centralul? Tudor (VIDEO)

U Craiova - Steaua 0 - 0. Antrenorii celor două echipe sunt supăraţi pe ?centralul? Tudor (VIDEO)

U Craiova - Steaua 0 - 0. Antrenorii celor două echipe sunt supăraţi pe ?centralul? Tudor (VIDEO)
21 Noi 2008   •   23:23

Dorinel Munteanu, antrenorul Stelei, era foarte supărat pe centralul Alexandru Tudor la capătul meciului Universitatea Craiova - Steaua, pentru neacordarea unui penalty, în minutul 80, la Szekely .
?Am avut penalty care nu s-a dat. Sînt supărat că n-am bătut, am văzut o singură echipă pe teren azi. Dacă un arbitru de talia lui Tudor e fricos şi nu dă penalty în minutul 80, ce putem să mai spunem? Totuşi, ratăm cu seninătate, ratăm cu poarta goală. Încercăm să ieşim din această pasă proastă. Nu pot spune că am făcut o partidă proastă" a spus tehnicianul stelist la finalul partidei. El a comentat şi execuţia centrul terenului a lui Rădoi: ?Dacă Bornescu nu avea acel reflex, era un gol de generic. Craiova îşi merită cu siguranţă locul unde este în clasament", a spus ?Neamţul?.
De partea cealaltă a baricadei, Nicolo Napoli, crede că remiza obţinută pe teren propriu în această seară cu Steuaua este un rezultat just.?Am înregistrat un rezultat echitabil, ambele echipe au încercat să-şi apropie victoria şi atît Craiova, cît şi Steaua au avut ocazii bune de gol în acest meci. Chiar dacă am avut mai puţine ocazii decît la meciul cu Rapid, este un rezultat corect care ne păstrează în topul clasamentului. Nu-mi place să vorbesc despre arbitraj, dar penaltyul pe care l-am cerut noi a fost evident decît cel reclamat de Steaua ? a concluzionat tehnicianul italian la GSP TV.
Faza lui Szekely reclamată de stelişti


Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close