Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Craiova ? Steaua 0 ? 0. Steaua ?lui Dorinel? îşi continuă apusul în Bănie (VIDEO)

U Craiova ? Steaua 0 ? 0. Steaua ?lui Dorinel? îşi continuă apusul în Bănie (VIDEO)

U Craiova ? Steaua 0 ? 0. Steaua ?lui Dorinel? îşi continuă apusul în Bănie (VIDEO)
21 Noi 2008   •   22:40

Peste 20.000 de spectatori olteni şi 4 stelişti au îndurat cele câteva grade celsius pentru a fi prezenţi la partida de pe stadionul ?Ion Oblemenco? dintre U Craiova şi Steaua.
Galeria Stelei nu a făcut deplasarea în Bănie în semn de protest faţă de tratamentul la care membrii peluzei din Ghencea au fost supuşi de către forţele de ordine în etapa trecută, cu FC Timişoara. Sau poate Gigi Becali s-a săturat să mai susţină financiar acţiunile ultraşilor stelişti.
Trupa lui Dorinel Munteanu avea nevoie de victorie ?ca de aer?, după cum recunoştea antrenorul dar avea să întâlnească o echipă recunoscută pentru adversitatea faţă de cluburile bucureştene. Steliştii se aflau într-o postură delicată, ei fiind fără victorie de 11 etape, iar un eventual eşec îi îndepărta tot mai mult de titlu.
Craiova nu mai învinsese de 6 ani pe Steaua, iar acum aveau o oportunitate bună de a dărâma această contraperformanţă, având în vedere că oltenii joacă poate cel mai frumos fotbal al acestui tur de campionat, fiind neînvinşi de 8 etape.
Meciul a început în forţă, cu faze bune de joc ale celor două combatante, cea mai mare ocazie fiind a lui Semedo, din minutul 10, atunci când Dayro Moreno fentează apărarea la off-side a oltenilor şi centrează perfect pentru portughez, care însă ratează incredibil din 6m. Cu două minute mai devreme, Wobay ceruse un 11m, la o pătrundere în careul stelist, dar centralul partidei, Alexandru Tudor, a considerat că mijlocaşul ?Ştiinţei? a simulat şi l-a avertizat cu un cartonaş galben.
Meciul s-a echilibrat la mijlocul terenului, cu un plus în dreptul elevilor lui Nicolo Napoli, Steaua preferând să pună presiune sporatic pe linia fundaşilor adverşi. O lovitură liberă obţinută de bucureşteni este executată surprinzător de Rădoi, care trage în forţă şi îl evidenţiază pe Bornescu, acesta reuşind să scoată de la vinclu. Aşa a fost până la pauză, cînd echipele s-au îndreptat spre cabine cu un echitabil 0-0.
Arbitrul Tudor a domolit nervozitatea din teren, el arătând 4 cartonaşe galbene, câte două pentru fiecare echipă ( Ov. Petre şi Ghionea pentru stelişti; Wobay şi Mitchell pentru Craiova)
După pauză meciul se menţine activ, cu un joc frumos pe contre, autorul celei mai periculoase faze fiind Rădoi, care l-a văzut pe Bornescu ieşit din poartă, şi a tras spre poartă de la mijlocul terenului. Mingea se îndrepta spre plasa oltenilor, dar portarul gazdă face un plonjon disperat şi îşi salvează echipa de la un gol ruşinos.
Replica ?juveţilor? nu întârzie, D. Stoica execută o lovitură liberă de la 25 de metri, balonul loveşte pămânul în faţa lui Zapata, portarul columbian reuşeşte să respingă balonul cu pieptul.
Ploaia tot mai deasă şi mai rece din Craiova şi-a pus amprenta asupra calităţii jocului, cele două echipe dând semne evidente de oboseală şi încercând să lovească decisiv la fiecare acţiune mai consistentă.
3 minute de prelungire indicate de Tudor, dar nimic esenţial nu se întâmplă şi Steaua nu iese din criza rezultatelor de egalitate, înainte de confruntarea de la Munchen, cu Bayern.
Ratarea monumentală a lui Semedo

Faza în care Wobay a solicitat penalty

Şutul lui Rădoi de la 45 m

Şutul lui D. Stoica

U Craiova:
Bornescu, Rose, Mitchell, Bărboianu, Dănănae, Gîngioveanu, D. Stoica, Prepeliţă ( Găman`59), Baird, Fl. Costea (M.Costea`86), Wobay. Antrenor: Nicolo Napoli
Steaua:
Zapata, Golanski,D. Goian, Ghionea, Marin, Nicoliţă, Rădoi, Ov. Petre ( Lovin`65), Dayro Moreno, Stancu, Semedo ( Szeleky`53). Antrenor: Dorinel Munteanu
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close