Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "U" Craiova - Steaua 1-2. Szekely aduce roş-albaştrilor a doua victorie consecutivă în minutul 90!

"U" Craiova - Steaua 1-2. Szekely aduce roş-albaştrilor a doua victorie consecutivă în minutul 90!

"U" Craiova - Steaua 1-2. Szekely aduce roş-albaştrilor a doua victorie consecutivă în minutul 90!
07 Dec 2009   •   22:51


Pentru a doua etapă consecutivă, Steaua Bucureşti a reuşit să învingă in extremis una dintre echipele peste medie ale provinciei. După ce etapa trecută a învins FC Vaslui cu 2-1, în ultimul minut, scenariul din "Ghencea" s-a repetat şi la Craiova, unde Janos Szekely a adus o nouă victorie în prelungirile partidei. Steaua s-a impus cu acelaşi scor, 2-1, şi s-a alăturat formaţiilor FC Timişoara, CFR Cluj şi Unirea Urziceni în fruntea Ligii I.

Steaua a deschis rapid scorul, în minutul 4, când Kapetanos a reluat cu capul centrarea lui Szekely, însă bucuria roş-albaştrilor a durat doar zece minute. Firţulescu a executat un corner de pe partea stângă şi Prepeliţă a reluat fără nicio problemă cu capul. Oltenii au părut să revină şi în minutul 54 Florin Costea a luat la ţintă bara porţii lui Zapata.

Pleşan a egalat şi el situaţia "barelor", în minutul 90, când a reluat cu capul spre poarta gazdelor, însă golul a fost amânat cu doar un minut, când Janos Szekely a primit un balon în careu şi a şutat pe colţul lung.

Clasament
1. FC Timisoara - 31
2. CFR Cluj - 31
3. Unirea Urziceni - 31
4. Steaua - 31
5. Rapid - 30
6. FC Vaslui - 29

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Universitatea Craiova
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close