Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "U" Craiova supravieţuieşte la Braşov şi obţine o remiză, scor 1-1, deşi a părut surclasată (VIDEO)

"U" Craiova supravieţuieşte la Braşov şi obţine o remiză, scor 1-1, deşi a părut surclasată (VIDEO)

"U" Craiova supravieţuieşte la Braşov şi obţine o remiză, scor 1-1, deşi a părut surclasată (VIDEO)
Sursa foto: romeo surdu
22 Apr 2009   •   21:11

Braşovenii se pot considera extrem de ghinionişti după ce au scăpat printre degete o victorie pentru care s-au bucurat prea devreme. Suporterii de sub Tâmpa făceau deja valuri în minutul 87, la 1-1, dar Universitatea Craiova a reuşit un gol care a redus tot stadionul la tăcere. Atacantul care şi-a adus antipatia tuturor steliştilor, Surdu, a reuşit să fie campion al extremelor şi pentru FC Braşov, el marcând un gol dar ratând nepermis o sumedenie de ocazii importante.
Echipa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul foarte devreme, în minutul 5, după ce Romeo Surdu a reuşit să trimită mingea în poartă nici el nu ştie cu ce parte a corpului, după un contraatac la care oaspeţii au cerut cu insistenţă semnalizarea unei poziţii de ofsaid. Surdu a primit mingea şi l-a învins pe Bornescu, ţintuit la pământ.

Braşovul s-a instalat, în acel moment, la conducerea ostilităţilor şi a dat impresia că nu poate scăpa victorie. Ocaziile au curs la poarta lui Bornescu şi înainte şi după pauză, iar goalkeeperul a apărat eroic, păstrând şansele pe care echipa sa le avea la un rezultat pozitiv. Romeo Surdu, care a marcat unicul gol al echipei sale, a reuşit să irosească ocazii cât pentru trei meciuri. Răzvan Lucescu l-a schimbat pe incostantul atacant, dar inevitabilul avea să se producă. Florin Costea i-a readus cu picioarele pe pământ pe Măldărăşanu şi compania, marcând după o acţiune a Universităţii pe partea stângă în minutul 88.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close