Antena 3 CNN Sport Fotbal intern UEFA a decis: Returul Ujpest - Steaua nu va fi amânat din cauza alarmei false cu bombă (VIDEO)

UEFA a decis: Returul Ujpest - Steaua nu va fi amânat din cauza alarmei false cu bombă (VIDEO)

UEFA a decis: Returul Ujpest - Steaua nu va fi amânat din cauza alarmei false cu bombă (VIDEO)
Sursa foto: hotel
23 Iul 2009   •   13:12

UEFA a anunţat în urmă cu puţin timp că returul dintre Ujpest şi Steaua se va disputa la aceeaşi oră la care fusese programat, asta deşi delegaţia din România nu a dormit întreaga noapte, după ameninţarea cu bombă de la hotelul din Budapesta.

Oficialii stelişti sesizaseră UEFA, după ce miercuri noapte sportivii români au fost evacuaţi din hotelul unde erau cazaţi. S-a întâmplat din cauza unei alarme false cu bombă, care s-a produs în jurul orei 1:00. Peste 150 de oameni, printre care şi jucătorii români, au fost scoşi în stradă, iar timp de patru ore, clădirea a fost scotocită de poliţişti. Forţele de ordine au constatat că a fost vorba de o alarmă falsă. Spre dimineaţă, roş-albaştrii au revenit în camere.

Steaua Bucureşti întâlneşte joi seară echipa Ujpest Budapesta, în meciul retur al turului 2 preliminar al Europa League.



Şi suporterii stelişti au avut parte de probleme, miercuri noapte. Fanii au intrat în conflict cu jandarmii, care-i escortau spre Ungaria. Scandalul a avut loc într-un popas din localitatea Deduleşti, judeţul Argeş. După 40 de minute, petrecute la popas, fanii stelişti au devenit violenţi şi au început să înjure forţele de ordine.

Forţele de ordine au fost nevoite să facă uz de gaze lacrimogene şi focuri în aer pentru a-i potoli pe turbulenţi. Suporterii au fost liniştiţi cu greu de către jandarmi.

Aproape de miezul nopţii, autocarele cu suporteri stelişti au plecat spre Râmnicu Vâlcea.



Antena 3

×
Subiecte în articol: meci budapesta steaua suporteri
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close