Antena 3 CNN Sport Fotbal intern UEFA amendează Steaua pentru "bannerul buclucaş": 50.000 de euro. Gigi: S-o plătească fanii

UEFA amendează Steaua pentru "bannerul buclucaş": 50.000 de euro. Gigi: S-o plătească fanii

UEFA amendează Steaua pentru "bannerul buclucaş": 50.000 de euro. Gigi: S-o plătească fanii
Sursa foto: banner steaua
23 Iul 2009   •   18:57

Gigi Becali iese încă o dată "păcăliciul" după ce fanii Stelei şi-au dat în petec la meciul tur cu Ujpest. După ce un suporter al Stelei a scăpat pe teren şi a fost scos cu forţa de stewarzi cu ajutorul fotbalistului Emil Ninu, şi fanii au arătat un banner dur la adresa ungurilor, UEFA a decis să sancţioneze clubul din Ghencea cu o amendă de 50.000 de euro. La auzul acestei veşti, patronul Gigi Becali a luat foc.
Comisia de Disciplină a UEFA a anunţat joi că va amenda clubul stelist cu suma de 50.000 de euro pentru cele întâmplate la turul dintre Steaua şi Ujpest, încheiat cu 2-0. Incidentele de la meciul tur, considerate drept grave de forul fotbalistic european, au adus o amendă foarte mare pentru club. Cele două evenimente care i-au determinat pe oficialii UEFA să ia aceste măsuri au fost intrarea pe stadion în minutul 62 al partidei al unui ultras din Peluza Sud a stadionului, şi afişarea bannerului în limba maghiară care transmitea mesajul "Cât ţine o unguroaică rahatul în ea? 9 luni", anunţă Mediafax.
Gigi Becali: "Să plătească ei 50.000 de euro dacă ei sunt Steaua!"
Reacţia patronului Stelei nu s-a lăsat aşteptată şi a avut o duritate nebănuită pentru cineva care a încercat în ultima vreme să aplaneze conflictele cu galeria pentru a încuraja liniştea aducătoare de performanţă în vestiar.
"Asta e acum, ce să facem? Niciodată nu am primit aşa o amendă. Normal e să plătească cine greşeşte, aşa e în viaţă! Cei care greşesc zic că Steaua sunt ei şi eu să plec. Unul e prost, care plăteşte! Prostul e şi înjurat pe deasupra! N-am nicio problemă că plătesc şi 50.000. Important e să nu dăm de alte belele mai mari. Nici nu cred că e ceva mai grav decât acel banner. Eu voi lua nişte măsuri. Dacă voi sunteţi Steaua, ia plătiţi voi 50.000 acum! Eu îi ajut pe cei de la Parchet, le dau casetele, să vadă cine l-a afişat! La puşcărie, mă, băieţi! Fiecare îşi arată tatuajele şi cât e de dezbrăcat! E treaba lor ce fac în afară, pe mine mă interesează ce fac pe stadion. Să vedeţi ce o să-i instige pe suporteri pe stadion la Budapesta, ca să aibă motiv să îi bată.", a declarat Gigi Becali la GspTV.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Steaua Bucuresti UEFA
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close