Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Uhrin şi Jindra: până nu îşi schimbă mentalitatea, Kone nu mai prinde prima echipă

Uhrin şi Jindra: până nu îşi schimbă mentalitatea, Kone nu mai prinde prima echipă

Uhrin şi Jindra: până nu îşi schimbă mentalitatea, Kone nu mai prinde prima echipă
Sursa foto: emmanuel kone
13 Mar 2009   •   11:28

Jucătorul lui CFR Cluj, Emmanuel Kone, are probleme după ce a fost trimis la echipa secundă a clubului pe termen nelimitat. Conflictul dintre jucător şi tehnicieni îşi are originea în zilele care au precedat meciul de la Buzău, atunci când Kone a fost anunţat că nu face parte din lot şi că trebuie să joace un meci la echipa a doua. Jucătorul a refuzat, iar Jindra şi Uhrin l-au exclus din lot până când vor crede că jucătorul va avea o atitudine mai profesionistă.
Neconvocarea pentru meciul din deplasare cu Glora Buzău nu i-a picat deloc bine jucătorului, motiv pentru care a decis să nu se prezinte la echipa secundă şi să joace împreună cu rezervele clubului. Vestea i-a enerval la culme pe antrenori, aceştia decizând ca ivorianul de 22 de ani să primească "şansa" de a-şi reevalua priorităţile.
?El a încălcat legile prioritare şi primordiale ale fotbalului, pe care trebuie să le respecte orice fotbalist profesionist. El nu a înţeles că nu poate face parte din echipa de bază pentru meciul respectiv. Kone trebuia să joace la echipa a doua ca să-şi menţină ritmul de joc în condiţiile unui meci. Nu a înţeles, iar acest lucru este un semn pentru noi că a refuzat să lucreze. Personal am cunoscut mulţi fotbalişti excelenţi care din diferite cauze trebuiau să joace la echipa a doua şi au făcut-o cu bucurie. Kone este un jucător excelent şi noi suntem dispuşi să îl reprimim, însă depinde doar de el cum se va pregăti la echipa secundă", a declarat Ales Jindra pentru publicaţia Clujeanul..
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: CFR Cluj Gloria Buzau
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close