Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ultimele cuvinte ale fotbalistului din Focșani care s-a sinucis la 27 de ani: „Simt că sufletul îmi plânge într-o disperare surdă”

Ultimele cuvinte ale fotbalistului din Focșani care s-a sinucis la 27 de ani: „Simt că sufletul îmi plânge într-o disperare surdă”

Ultimele cuvinte ale fotbalistului din Focșani care s-a sinucis la 27 de ani: „Simt că sufletul îmi plânge într-o disperare surdă”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Mai 2017   •   22:47

George Gudană, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Focşani, s-a spânzurat de ţeava de la gaze. El a fost găsit sâmbătă dimineaţa, de mama sa, care tocmai se întorsese de la ţară. Nu se ştie motivul pentru care a ales să-şi pună capăt zilelor, scrie adevarul.ro.

George juca fotbal la echipa Naţional Goleşti şi avea foarte mulţi prieteni, dar aceştia nu s-au gândit nicio clipă că tânărul va recurge la gestul extrem, chiar dacă în ultima perioadă părea mai deprimat.

”Realizez cât sunt de singur, abia acum când simt că sufletul îmi plânge într-o disperare surdă, iar lângă mine nu e nimeni să mă strângă în braţe, să-mi spuna o vorbă care să-mi alunge tristetea, cineva care să zugrăvească pe chipul meu măcar un zâmbet fals... Şi am pornit singur pe acest drum al singurătăţii întunecat de ceaţă. Iar uneori îmi dau seama ca nu am cui să-i spun durerea ce o am în sufletul meu. Nu .. nu e cineva, nu e nimeni de partea mea. Oare pe ce drumuri să mai apuc. Nu stiu, Doamne, unde să  mă mai duc să mă ascund. Pentru că aş vrea de tot să mă ascund. Să stau singur că vreau să plâng. Îmi analizez viaţa şi îmi dau seama că în mare parte sunt vinovat de tot ceea ce mi se întâmplă, poate că într-un fel e felul vieţii de a-mi cere o plată pentru toate greşelile pe care le-am făcut.. iar eu nu mai pot schimba nimic, poate doar să-mi accept destinul aşa cum e fără să schimb nimic. Dar uneori îmi doresc să schimb totul, să pot spera într-un nou început, într-o dragoste împărtăşită, dar frica că mereu mă voi întoarce de unde am plecat, că nu voi găsi, poate, nici un strop din fericirea pe care cred că o merit, îmi frang aripile, îmi curm visele. Tot ce îmi rămâne este doar un vis, dar când mă gândesc la acel vis, zâmbesc trist, pentru că visul meu este lipsit de speranţă”, a scris George Gudană, pe Facebook.
 

×
Subiecte în articol: fotbalist
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close