Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ultraşii lui "U" Cluj nu-l iartă pe Munteanu: "Fidelitate, respect, onoare - Neamţul în vocabular nu are" (VIDEO)

Ultraşii lui "U" Cluj nu-l iartă pe Munteanu: "Fidelitate, respect, onoare - Neamţul în vocabular nu are" (VIDEO)

Ultraşii lui "U" Cluj nu-l iartă pe Munteanu: "Fidelitate, respect, onoare  - Neamţul în vocabular nu are" (VIDEO)
Sursa foto: dorinel munteanu
25 Apr 2009   •   18:40

Nici o surpriză pentru fostul internaţional român, Dorinel Munteanu. "Neamţul" a avut parte exact de primirea aşteptată la primul meci al echipei sale de când s-a întors la "U" Cluj, adică una eminamente ostilă. "Şepcile roşii" au câştigat cu 3-0 în faţa Daciei Mioveni, dar jocul echipei nu i-a îmblânzit deloc pe ultraşi, care au l-au contestat tot meciul pe tehnician imputându-i lăsarea echipei şi plecarea la Steaua, dar şi perioada pe care acesta a petrecut-o la rivala de moarte, CFR Cluj.
"Iuda, du-te în Gruia"
"Dorinel, eşti un sugaci, ai stat capră la palat"
"Fidelitate, respect, onoare - Neamţul în vocabular nu are"

Aşa au arătat bannerele cu care a fost întâmpinat Dorinel Munteanu la revenirea la Univestitatea Cluj. Pe terenul de joc, însă, lucrurile au decurs mult mai bine pentru antrenorul dat afară de la Steaua de Gigi Becali. Băd a dus scorul la 2-0 prin dubla din minutele 41 şi 55, în timp ce Buş a închis tabela la 3-0 în minutul 64, asigurând o victorie lejeră a gazdelor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close