Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Umilință istorică pentru Barcelona, în Liga Campionilor

Umilință istorică pentru Barcelona, în Liga Campionilor

Umilință istorică pentru Barcelona, în Liga Campionilor
Sursa foto: Foto: Facebook
14 Feb 2017   •   23:51

Marți seară s-au jucat primele două partide din manșa tur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Rezultatul șoc al serii a fost cel dintre PSG și Barcelona. Celălalt meci s-a disputat între Benfica și Borussia Dortmund, scor 1-0, scrie GSP.

Formația franceză a umilit trupa lui Messi, Neymar și Suarez cu un categoric 4-0. Angel Di Maria a reușit o dublă chiar în ziua în care a împlinit 29 de ani.

Argentinianul a deschis scorul în minutul 18 după ce a transformat perfect o lovitură liberă de la 17 metri, reușind astfel să bifeze goluri în ultimele două partide disputate împotriva Barcelonei.

Julian Draxler a majorat diferența cu 5 minute înainte de finalul primei reprize, după o pasă foarte bună de la Verratti. Angel Di Maria și-a continuat recitalul de ziua sa și a prins un șut superb de la 20 de metri în minutul 55, care l-a lăsat fără replică pe ter Stegen.

Sărbătoriții din tabăra parizienilor au continuat să iasă la rampă și Edinson Cavani a stabilit scorul final, în minutul 72, chiar în ziua în care a schimbat prefixul și a ajuns la 30 de ani. Barcelona a mai luat 4 goluri de la Bayern Munchen în urmă cu tot atâția ani.

În cealaltă partidă a serii, Benfica a câștigat cu 1-0 în fața Borussiei Dortmund după golul lui Mitroglou din minutul 48. Nemții au ratat un penalty prin Aubameyang în minutul 58.

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor Barcelona psg
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close