Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Un oficial FRF a cerut 7.000 de euro unui părinte pentru ca fiul lui să fie convocat la naţionala de juniori

Un oficial FRF a cerut 7.000 de euro unui părinte pentru ca fiul lui să fie convocat la naţionala de juniori

Un oficial FRF a cerut 7.000 de euro unui părinte pentru ca fiul lui să fie convocat la naţionala de juniori
13 Mar 2010   •   16:05


Un scandal de corupţie zguduie Federaţia Română de Fotbal. Antrenorul lotului naţional de juniori U 17, Florin Cheran, este acuzat că nu l-a mai convocat pe atacantul Sergiu Negruţ de la CFR Cluj pentru că părintele acestuia, om de afaceri din Cluj, a refuzat să îi dea şpagă.

Cererea de şpagă ar fi fost intermediată de Adrian Mihalcea, angajat la Departamentul Organizare-Protocol din cadrul FRF, însă Florin Cheran susţine că nu îl cunoaşte şi că acesta ar fi putut cere bani în numele lui.

Surse din cadrul FRF au povestit pentru Gazeta Sporturilor că "în toamna trecută, Cheran l-a pus pe Adrian Mihalcea să-l sune pe tatăl juniorului Sergiu Negruţ, de la CFR Cluj, să-i ceară 7.000 de euro ca să-l convoace pentru miniturneul de calificare la CE 2010. Din câte se pare, părintele ar fi înregistrat convorbirea".

"Ştiţi, domnul profesor Cheran n-a fost prea mulţumit de felul în care prezentat fiul dumneavoastră în pregătiri. Dar a zis că-l convoacă dacă sunteţi dispus să-i daţi 7.000 de euro. Are nevoie de bani, e în proces pentru o casă naţionalizată", ar fi sunat cererea lui Mihalcea, conform sursei GSp.

Florin Cheran susţine că totul este o făcătură şi că Mihalcea e rudă îndepărtată cu familia lui Negruţ. "E o făcătură! Nu mă pretez la aşa ceva. Am un nume în fotbalul românesc. Sunt înmărmurit! Sergiu Negruţ a fost verificat, a corespuns o perioadă, după care n-a mai dat randament. Le-am spus şi celor de la CFR Cluj că e brânză bună în burduf de câine. Rămâne însă în atenţia noastră. Am aflat că Mihalcea e mai nou în FRF şi e rudă mai îndepărtată cu familia lui Negruţ. I-am zis să-l sune pe tatăl jucătorului, să lămurească situaţia. Ce naiba!", a declarat Florin Cheran pentru Gazeta Sporturilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: coruptie
Parteneri
Vladimir Putin, învestit pentru încă 6 ani ca preşedinte al Rusiei
x close