Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Alba Iulia câştigă derby-ul codaşelor, Inter scoate un punct la Ploieşti

Unirea Alba Iulia câştigă derby-ul codaşelor, Inter scoate un punct la Ploieşti

Unirea Alba Iulia câştigă derby-ul codaşelor, Inter scoate un punct la Ploieşti
16 Apr 2010   •   20:58

Unirea Alba Iulia a obţinut trei puncte preţioase în lupta pentru salvarea de la retrogradare, după ce a învins o altă formaţie aflată în subsolul clasamentului. Unirea a învins cu 3-2 Ceahlăul Piatra Neamţ, formaţie care a rezistat eroic în partide cu Steaua, Dinamo, Rapid sau Timişoara în acest retur.

Unirea a condus în două rânduri, dar s-a văzut egalată, pentru ca golul victoriei să vină în minutele de prelungire, când Ceahlăul nu a mai avut timp să revină pe tabela de marcaj. Jovanovici a deschis scorul pentru Unirea în minutul 27 şi tot el a închis tabela, Florin Dan înscriind celălalt gol al gazdelor cu un minut îninate de pauză. Pentru nemţeni au punctat Bădescu, în minutul 35, şi Cebotaru, douăzeci de minute mai târziu.

Unirea rămâne pe ultimul loc, cu 23 de puncte, unul în spatele Ceahlăului şi şapte faţă de Internaţional Curtea de Argeş, care se află pe primul loc ce asigură salvarea de la retrogradare.

Internaţional a remizat într-o altă partidă disputată vineri, la Ploieşti, cu Astra, scor 1-1, după ce a şi condus pe tabela de marcaj. Bogdan Apostu a deschis scorul pentru oaspeţi, cu un şut de la zece metri, în minutul 27, în timp ce golul egalizator a fost marcat de Carando, în minutul 80, după centrarea lui Claudiu Tudor.

Astra Ploieşti are tot 30 de puncte ca şi gruparea piteşteană, însă un golaveraj mai bun.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga I
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close