Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Alba-Iulia - CFR Cluj 1-1. Mureşan: "Doi jucători au făcut figuraţie" (VIDEO)

Unirea Alba-Iulia - CFR Cluj 1-1. Mureşan: "Doi jucători au făcut figuraţie" (VIDEO)

Unirea Alba-Iulia - CFR Cluj 1-1. Mureşan: "Doi jucători au făcut figuraţie" (VIDEO)
Sursa foto: toni conceicao
01 Noi 2009   •   16:53

Fosta campioană, CFR Cluj. a remizat, duminică, la Alba-Iulia cu formaţia din oraş, scor 1-1. Colideri înainte de disputarea partidelor din etapa a XII-a, formaţia clujeană va părăsi fotoliul de lider dacă FC Timişoara va învinge Steaua. CFR se poate considera ghinionistă, întrucât a primit golul egalizator în Alba-Iulia în minutul 89, un supergol marcat de Dâlbea de la 35 de metri.
CFR nu a reuşit să destabilizeze defensiva nou-promovatei în prima repriză, dar a trecut ca conducere pe tabelă în minutul 56, când Lacina Traore a confirmat perioada bună prin care trece de la accidentarea lui Yssouf Kone. Traore a marcat din apropierea porţii, cu călcâiul, printre picioarele portarului Rotaru, după o lovitură de colţ de pe dreapta. Egalarea a venit atunci când CFR se considera deja cu punctele în bagaj, în minutul 89, din gheata lui Dâlbea, care a şutat de la aproape 35 de metri şi l-a învins pe Nuno Claro.
Au jucat echipele:
Unirea Alba Iulia: 38. Rotaru - 6. S. Rădoi, 16. Bonacin, 13. Vujadinovici, 22. Vitinha - 20. Olah (10. Selagea '85), 5. Dâlbea, 26. Varga (9. Verdeş '74), 14. C. Cristea - 7. G. Grozav (15. Sg. Costea '63), 18. Veljovici. Antrenor: Adrian Falub.
CFR Cluj: 1. Claro - 2. Tony, 20. Cadu, 15. Alcantara, 4. Panin - 6. G. Mureşan - 19. Culio, 8. Peralta (7. Dubarbier '58), 77. Deac (23. Mara '85) - 9. L. Traore, 99. Nei (29. Didy '58). Antrenor: Antonio Conceicao.
Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, s-a arătat supărat nu atât de punctele pierdute, ci mai ales de maniera de joc a câtorva dintre jucătorii săi.
"E un meci pe care l-am dominat. Am avut şi un 11 metri care nu ne-a fost acordat. Am avut doi jucători în minus azi şi vom lua măsuri pentru atitudinea lor. Cei de la Alba Iulia nu au contat în joc. Au dat un gol cu un şut pe care îl prinzi o dată la 10 ani. Nu e vina lui Conceicao, e lipsă de profesionalism la doi dintre jucători, nu pot să spun care.", a declarat Iuliu Mureşan la sport.ro.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close