Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni - FC Braşov 1-1: Apostol salvează pe final un punct pentru fosta campioană

Unirea Urziceni - FC Braşov 1-1: Apostol salvează pe final un punct pentru fosta campioană

Unirea Urziceni - FC Braşov 1-1: Apostol salvează pe final un punct pentru fosta campioană
21 Mar 2011   •   22:31

Unirea Urziceni şi FC Braşov au remizat, scor 1-1, în ultimul meci din etapa a 22-a. Cristescu a deschis scorul pentru galben-negri, în timp ce ialomiţenii au egalat pe final prin Apostol, care a executat perfect o lovitură liberă.

 
Braşovul a început tare meciul împotriva fostei campioane. La chiar prima fază periculoasă, în minutul 5, Cristescu a deschis scorul, după o pasă primită de la Williams. Tot mijlocaşul brazilian l-a pus în situaţie excelentă şi pe Teixeira, ceva mai tărziu, dar Epaminonda Nicu a scos aproape de pe linie.
 
Elevii lui Antonio Conceicao şi-au continuat „monologul”, dar Cristescu şi Viveiros au ratat incredibil din situaţii de unu contra unu cu portarul ialomiţenilor: La ultima fază, Viveiros s-a şi accidentat şi a fost înlocuit de Năstăsie. Deşi formaţia de sub Tâmpa a păstrat şi în restul timpului iniţiativa, ocaziile periculoase la poarta lui Curcă nu au mai apărut.
 
Pe finalul reprizei, gazdele au reuşit să pună în pericol avantajul minim al braşovenilor. Rusescu a şutat de la distanţă, iar Marc a respins cu emoţii, pentru ca Epaminonda Nicu să lovească bara cu două minute înainte de pauză.
 
Repriza a doua a scos la iveală o echipă gazdă mai insistentă. mai decisă, dar nu şi mai periculoasă. Şuturile lui Tobă şi Mustaţă, cele mai importante ale ialomiţenilor, au fost blocate ca la antrenament de Marc. Cu gândul la egalare, elevi lui Marian pană au ignorat apărarea, iar Ilyeş ar fi putut încheia conturile cu şase minute înainte de final, dar finalizarea sa a lăsat de dorit.
 
Braşovenii aveau să regrete ratarea căpitanului lor, pentru că în minutul 89 Iulian Apostol a transformat impecabil o lovitură liberă de la aprocimativ 20 de metri şi a stabilit scorul final. În ciuda remizei smulse in-extremis, Unirea rămâne penultima în clasament, cu numai 19 puncte, în timp ce ardelenii ocupă locul 11, cu 26 de puncte.
 
Unirea: Curcă - Homei (Scărlătescu 60), E. Nicu, Mustaţă, Blay (Teuşanu 79) - Tobă, Buşcă, I. Apostol, Toşca - Rusescu, Mihalcea
 
FC Braşov: Marc - Ad. Rusu, Gaucho, Oros, Cr. Ionescu - Toloza - Viveiros (Năstăsie 20), Ilyeş, M. Cristescu (Cardoso 89), Williams (Voicu 74) - Teixeira.

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni FC Brasov Liga I
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close