Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni - FC Timișoara 0-0. Iancu acuză arbitrajul, Sabău îl laudă

Unirea Urziceni - FC Timișoara 0-0. Iancu acuză arbitrajul, Sabău îl laudă

Unirea Urziceni - FC Timișoara 0-0. Iancu acuză arbitrajul, Sabău îl laudă
22 Aug 2009   •   22:19


Meciul dintre cele mai bune formații ale sezonului trecut, Unirea Urziceni și FC Timișoara, s-a încheiat cu o remiză albă, scor 0-0, sâmbătă seara.

Partida nu a fost lipsită de controverse, pornite de la un gol înscris de Arman Karamyan în minutul 18 și anulat de arbitrul Alexandru Deaconu, la semnalizarea asistentului. Cu șase minute înainte de final, Alexa a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat, patronul Timișoarei, Marian Iancu, declarând apoi că arbitrajul a fost șmecheresc.

?Este un arbitraj care nu mai păcălește pe nimeni. Un arbitraj șmecheresc, de București. La un moment dat aveam 4-5 cartonașe galbene, fără să fie justificate?, a declarat Marian Iancu. Antrenorul său, Ovidiu Sabău, l-a contrazis însă: ?Arbitrajul a fost foarte bun, echilibrat, echidistant. Așa trebuie să fie mereu!?

Sabău a mai declarat și că acesta a fost cel mai bun meci de când antrenează la Timişoara. "Ne-am creat foarte multe ocazii şi am fi meritat o victorie. Adversarul a reuşit să ne blocheze în momentele în care noi trebuia să marcăm", a spus Sabău.

Şi Mihai Stoica a recunoscut că FC Timişoara a jucat foarte bine, însă l-a atacat pe Marian Iancu pentru declaraţiile făcute mai ales înainte de meci. Patronul bănăţenilor declarase că "Bucşaru (n.r. finanţatorul Unirii Urziceni) este un fel de Penescu II (n.r. patronul FC Argeş arestat pentru corupţie)", însă MM Stoica a catalogat declaraţia lui Iancu drept un gest de laşitate. "Ştie că patronul nostru nu o să îi răspundă, pentru că nu se coboară la nivelul lui, d-aia spune ce spune", a explicat Mihai Stoica.

Au evoluat echipele:

Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 24. Maftei, 16. E. Nicu, 22. B. Fernandes, 19. Brandan - 18. R. Gomez - 30. S. Frunză, 25. Pădureţu (15. Dănălache '87), 32. I. Apostol (5. Todoran '80) - 14. Rusescu (17. Semedo '62), 7. Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.

FC Timişoara: 29. Pantilimon - 2. Bonfim, 6. Nibombe, 28. Cisovsky, 10. Art. Karamyan - 7. St. Stancu, 5. Alexa, 55. Bourceanu, 11. Arm. Karamyan - 18. G. Bucur (17. Borbely 90+1), 23. Cl. Ionescu (21. Goga '77). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni FC Timisoara Liga I
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close