Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni învinge cu 2-1 pe Gloria Bistriţa în primul meci al etapei a 27-a

Unirea Urziceni învinge cu 2-1 pe Gloria Bistriţa în primul meci al etapei a 27-a

Unirea Urziceni învinge cu 2-1 pe Gloria Bistriţa în primul meci al etapei a 27-a
15 Apr 2011   •   22:32

Unirea Urziceni a învins pe teren propriu cu scorul de 2-1 pe Gloria Bistriţa, în primul meci al etapei a 27-a din Liga I. Golurile primei victorii a ialomiţenilor din runda a 17-a au fost marcate de Pătraş şi de Rusescu, pentru bistriţeni reuşind să înscrie Bâlbă.

 
Gazdele au început tare meciul care reprezenta una dintre ultimele lor şanse de a mai spera în evitarea retrogradării. După numai cinci minute, Pătraş a deschis scorul, graţie insistenţei sale de a urmări mingea respinsă iniţial de Albuţ. Ialomiţenii au continuat să aibă iniţiativa şi ocaziile mai importante, dar, rând pe rând, Pădureţu, Rusescu şi Mera nu au reuşit să-l bată pe portarul bistriţenilor.
 
Gloria a dat senzaţia că a ieşit mai hotărâtă de la vestiare după o primă repriză cenuşie, Bâlbă fiind blocat în ultimul moment de fundaşii Urziceniului. Speranţele oaspeţilor au crescut după ce Apostol a primit cartonaşul roşu în urma unei intrări dure la Velcovici. Însă cei care au marcat au fost tot elevii lui Marian Pană, Rusescu profitând de neatenţia defensivei bistriţene şi dublând avantajul Unirii.
 
Ardelenii au oferit suspans finalului de meci, după ce Bâlbă a fructificat o pasă excelentă a lui Achim la puţine secunde de la golul gazdelor. În ciuda asaltului din final şi a ocaziilor ratate de Pasenciuc, Bâlbă şi Keita, ialomiţenii au rezistat şi au obţinut o victorie care le dă în continuare dreptul să spere că şi în sezonul viitor vor evolua în Liga I.
 
Unirea: Curcă - E. Nicu, Mera, Teuşan, Toşca - Muzac, R. Pădureţu (Senin 79), Apostol, Tobă - Pătraş (Lupu 90), Rusescu (Mihalcea 90+2)
 
Gloria: Albuţ - Achim, Corallo, Szukala, Velcovici - Anton (Săceanu 70), Nalaţi, Mărginean (Pasenciuc 59), Keita, I. Iordache (Mandea 82) - Bâlbă.

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Gloria Bistrita Liga I
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close