Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni învinge cu 2-1 pe Victoria Brăneşti în primul meci din etapa a 31-a

Unirea Urziceni învinge cu 2-1 pe Victoria Brăneşti în primul meci din etapa a 31-a

Unirea Urziceni învinge cu 2-1 pe Victoria Brăneşti în primul meci din etapa a 31-a
04 Mai 2011   •   16:38

Unirea Urziceni a învins pe teren propriu cu scorul de 2-1 pe Victoria Brăneşti, în primul meci din etapa a 31-a din Liga I. Echipa lui Marian Pană a înscris prin Pătraş şi Rusescu în partea a doua a întâlnirii, după ce la pauză oaspeţii erau în avantaj după golul lui Avram. 

 
Duelul dintre cele două echipe ce sunt deja cu un picior în liga secundă a confirmat aşteptările. Un joc lipsit de spectaculozitate, de viteză, de nerv, în care singurele momente importante ale primelor 20-25 de minute au fost câteva şuturi de la distanţă, care ori nu au prins spaţiul porţii, ori au fost blocate fără probleme de cei doi goalkeeperi.
 
Prima ocazie cu adevărat mare, irosită de Coman în minutul 26, a anunţat golul marcat de Răzvan Avram, care l-a învins pe Curcă cu un şut plasat de la marginea careului. Acelaşi jucător a avut şansa de a reuşi dubla, dar portarul gazdelor a respins în corner. Finalul primei reprize le-a aparţinut ialomiţenilor, însă nici Rusescu, nici Tobă, încercare de foarfecă, nu au putut restabili egalitatea.
 
Lucru greu de imaginat după desfăşurarea primei reprize, Unirea a întors rezultatul în numai un sfert de oră după pauză. Pătraş a egalat în urma unei faze în care a recuperat un balon în marginea careului şi a tras printre picioarele lui Stoicescu, pentru ca Rusescu să le aducă pe gazde în avantaj cu un şut în forţă din unghi. O reuşită care a dovedit încă o dată că atacantul fostei campioane merită să evolueze la o echipă mai puternică.
 
Cu 2-1 pe tabelă, ialomiţenii nu au mai forţat, mulţumindu-se să ţină de rezultat. Misiune care a devenit şi mai uşoară după ce Dinu Todoran a fost eliminat cu un sfert de oră înainte de final, pentru două galbene. Oaspeţii au rămas chiar cu doi oameni mai puţin, Lorincz primind şi el cartonaşul roşu în minutele de prelungire ale partidei.
 
Unirea câştigă în faţa Victoriei Brăneşti, cu care a făcut schimb de locuri în clasament, ajungând totodată şi la baremul de 25 de puncte care va evita depunctarea în viitorul sezon.
 
Unirea: G. Curcă - Buşcă (Blay 46), E. Nicu, Mera, V. Lupu - Onicaş - Tobă, Apostol, Pătraş (Scărlătescu 89) - Rusescu (Marcu 90+2), Mihalcea
 
Victoria: Stoicescu - Maghici, Sg. Bar, Poverlovic, Lorincz - Al. Iacob (Fl. Petre 66) - R. Avram (Zuluf 66), D. Popa, Olariu, Todoran - C. Coman (Simion 80).

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close