Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni "scapă" cu un 0-0 împotriva lui Zenit, în Liga Campionilor

Unirea Urziceni "scapă" cu un 0-0 împotriva lui Zenit, în Liga Campionilor

Unirea Urziceni "scapă" cu un 0-0 împotriva lui Zenit, în Liga Campionilor
27 Iul 2010   •   22:28

Unirea Urziceni a trecut cu bine de prima manşă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, remizând, scor 0-0, pe teren propriu, cu Zenit Sankt Petersburg. Rezultatul ialomiţenilor poate părea dezamăgitor, însă Unirea Urziceni a jucat aproape timp de o oră în inferioritate numerică.

Partida a început tare şi jucătorii celor două tabere au jucat fără menajamente. Acest aspect nu a fost însă pe placul arbitrului de centru, care nu a ezitat să arate cartonaşe galbene. Mai grav a fost pentru Pădureţu, care după ce l-a lovit în figură pe Kerjakov în minutul 35 a văzut direct cartonaşul roşu şi a fost eliminat.

Jucătorii Unirii au protestat vehement, pe loc şi la pauză, impulosionaţi de fluierăturile publicului din Ghencea, însă formaţia din Liga I a fost nevoită să joace precaut şi să depună un efort suplimentar.

Arlauskis a fost poate cel mai bun jucător al ialomiţenilor, el făcându-se remarcat în special la lovitura de cap a lui Kanunnikov, din minutul 89, când a respins în bară, salvând un rezultat important pentru Unirea Urziceni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Liga Campionilor
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close